Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Renault ΕΖ-Ultimo Concept: Η αυτόνομη οδήγηση πολυτελώς… γαλλικά

Renault ΕΖ-Ultimo Concept: Η αυτόνομη οδήγηση πολυτελώς… γαλλικά

Η γαλλική φίρμα αποκαλύπτει από το floor της διεθνούς έκθεσης του Παρισιού μια επιβλητική σχεδιαστική μελέτη η οποία αποτυπώνει το όραμα της για το αυτόνομο μέλλον εξατομικευμένων και πολυτελών υπηρεσιών μετακίνησης.

Με αφετηρία την έκθεση του Παρισιού η γαλλική φίρμα επανέρχεται στο μοτίβο της αυτόνομης οδήγησης, αποκαλύπτοντας μια σχεδιαστική μελέτη που φιλοδοξεί να αποτυπώσει το μέλλον της αυτοκίνησης υπό το σκεπτικό των υπηρεσιών διαμοιρασμού  με premium όρους.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, εκτός από πλήρως αυτόνομο είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο ενώ έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την μεταφορά μιας ευάριθμης ελίτ από το σημείο Α στο σημείο Β, χωρίς να απαιτείται η παρουσία οδηγού σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

«Καθώς οι καταναλωτικές τάσεις αλλάζουν και οι άνθρωποι απαιτούν νέες ρομποτικές υπηρεσίες για να μετακινηθούν, θα αναδυθεί ένα νέο μοντέλο μετακίνησης. Το EZ-Ultimo σχεδιάστηκε ακριβώς με το σκεπτικό αυτής της επερχόμενης επανάστασης προσφέροντας την πολυτελή εμπειρία ενός ρομποτικού οχήματος που μπορεί να προσαρμοστεί στις επιθυμίες του εκάστοτε παρόχου μετακίνησης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Laurens van den Acker, επικεφαλής σχεδιασμού της Renault για το φουτουριστικό πρωτότυπο δημιούργημα.

Η απουσία των συνήθων χαρακτηριστικών που συνοδεύουν ένα αυτοκίνητο, έδωσαν πλήρη ελευθερία στους σχεδιαστές του οι οποίοι επέλεξαν να διαμορφώσουν το εσωτερικό του με όρους ενός πολυτελούς όσο και τεχνολογικά ενσυνείδητου lounge όπου κυριαρχούν τα ακριβά υλικά, όπως το ξύλο, το δέρμα και το μάρμαρο.

Παράλληλα το νέο σύστημα διασυνδεδεμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, Augmented Editorial Experience υπόσχεται να ψυχαγωγήσει τους επιβαίνοντες ή να τους επιτρέψει να διεκπεραιώσουν εργασίες του προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες, όπως αρμόζει στην πολυτελή εμπειρία μετακίνησης.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024