Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz B-Class 2019: Σε αντίστροφη μέτρηση

Mercedes-Benz B-Class 2019: Σε αντίστροφη μέτρηση

H νέα γενιά της B-Class λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της στην έκθεση του Παρισιού, κάνει ένα ακόμα «πέρασμα» με ένα video teaser που αποκαλύπτει την κοινή τεχνολογική της πορεία με την «πάνοπλη» A-Class.

Εν όψει της πρεμιέρας της νέας γενιάς της B-Class στη διεθνή έκθεση του Παρισιού, στις 2 Οκτωβρίου, η γερμανική φίρμα επιστρέφει με ένα νέο teaser-video το οποίο επικεντρώνεται στο εσωτερικό του νέου μοντέλου, προδίδοντας τις τεχνολογικές ομοιότητες με την νέα A-Class.

Έτσι, στις πρώτες εικόνες της νέας B-Class, πρωταγωνιστεί το ευφυές σύστημα infotainment, ΜΒUX, το οποίο φιλοξενείται σε δύο οθόνες 10,25 ιντσών ενώ, όπως αφήνουν να εννοηθεί λεπτομέρειες σαν τους αεραγωγούς και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, και οι υπόλοιπες όψεις του εσωτερικού εναρμονίζονται με την αισθητική -και όχι μόνο- όσων έχουμε δει στο εσωτερικό της A-Class, στοιχείο που μόνο ως θετικό μπορεί να εκληφθεί με δεδομένη την τεχνολογική υπεροπλία της «μικρής» της Mercedes-Benz.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τη σχεδίαση του εξωτερικού, με την B-Class να εναρμονίζεται αισθητικά με την A-Class σε ό,τι αφορά την «όψη» της και τις επιμέρους λεπτομέρειες. Αυτό που θα διαφέρει ριζικά θα είναι οι αναλογίες της καθώς η B-Class θα είναι σημαντικά μεγαλύτερη σε διαστάσεις όπως επιβάλλει η προσωπικότητα του πολυτελούς MPV που θέλει να προβάλλει.

Κοινή με την A-Class θα είναι και η τεχνολογική αφετηρία της νέας B-Class καθώς, εφαλτήριο θα αποτελέσει η ίδια αρχιτεκτονική ενώ σε μεγάλο βαθμό κοινά θα είναι και τα μηχανικά σύνολα που θα εφοδιάζουν το γερμανικό MPV.

Sports in

Η παράδοση που… διχάζει το ελληνικό μπάσκετ (vids)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να την διατηρήσει και ο Ολυμπιακός να τη σπάσει...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024