Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW X6 & Χ6 Μ: Πανίσχυρο δίδυμο

BMW X6 & Χ6 Μ: Πανίσχυρο δίδυμο

H επόμενη «ενσάρκωση» των Χ6 και Χ6 Μ, εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό προδίδοντας περισσότερη ισχύ από ποτέ σε ένα πιο ελκυστικό σχεδιαστικό περιτύλιγμα.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Ενόσω η βαυαρική φίρμα προετοιμάζει την άφιξη του νέου της κορυφαίου SUV, X7, μια σειρά κατασκοπικών λήψεων του προσεχώς δεύτερου τη τάξει, SUV μοντέλου της εις διπλούν υπενθυμίζει ότι η σειρά των Χ αναμένεται να επωφεληθεί από περαιτέρω βελτιώσεις.

Αυτές εν προκειμένω αφορούν την απολύτως αναγνωρίσιμη τρίτη γενιά της Χ6 η οποία δείχνει κάτω από το καμουφλάζ να κρύβει την τελική της μορφή, στοιχείο που επιβεβαιώνεται και από την παρουσία της εξίσου ετοιμοπόλεμης έκδοσης με την υπογραφή του M Division.

Ξεκινώντας από την «απλή» έκδοση, μια προσεκτική παρατήρηση στις λεπτομέρειες όπως στο μέγεθος των εισαγωγών αέρα και στις μπλε δαγκάνες των φρένων δείχνουν ότι μόνο η «απλή» δεν είναι καθώς τα παραπάνω στοιχεία, αποτελούν αδιάψευστα σημάδια των εκδόσεων M Performance.

Αυτό σημαίνει ότι κάτω από τις επιφάνειες της πιθανότατα βρίσκεται ο V8 twin-turbo κινητήρας των 4,4 λίτρων που εφοδιάζει την πρόσφατη M850i XDrive αποδίδοντας 530 ίππους. Σε αυτό συντείνει άλλωστε η παρουσία των ευμεγεθών απολήξεων της εξάτμισης οι οποίες δείχνουν προς την κατεύθυνση μιας έκδοσης επιδόσεων η οποία θα συνεχίσει την παράδoση της πρώτης γενιάς του επιβλητικού SUV.

Σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό, είναι σαφές ότι οι σχεδιαστές της BMW έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση το δεύτερο ήμισυ του αυτοκινήτου το οποίο δείχνει λιγότερο ογκώδες και συμβάλλει σε μια συνολική βελτίωση της σιλουέτας του πρώτου αυτοκινήτου που διεκδίκησε τον τίτλο του coupe SUV πριν περίπου μια δεκαετία.

Περνώντας στην Χ6 Μ, είναι σαφές ότι υιοθετεί ένα πιο επιθετικό design το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις τετραγωνισμένες απολήξεις της εξάτμισης, θηριώδεις τροχούς 21 ιντσών πίσω από τους οποίους παρεπιδημούν διάτρητα δισκόφρενα με πανίσχυρες δαγκάνες τα οποία θα αναλάβουν να διαχειριστούν την πλεονάζουσα ισχύ.

Αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ξεπεράσει τους 600 ίππους με δεδομένους τους 625 ίππους που προσφέρει η M5 Competition με την οποία αναμένεται να μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα.

Η νέα γενιά της Χ6 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στα τέλη του 2019 με την Χ6 Μ να ακολουθεί περίπου ένα χρόνο αργότερα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024