Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπυράκη στο intv: Περιορισμένη η νομιμοποίηση του δημοψηφίσματος - Ζητάμε εκλογές

Σπυράκη στο intv: Περιορισμένη η νομιμοποίηση του δημοψηφίσματος – Ζητάμε εκλογές

«Η ελληνική κυβέρνηση είναι στον αστερισμό του ότι να ναι. Ο κ. Καμμένος είπε ότι 68% των πολιτών ακύρωσε την Συμφωνία την ώρα που η κυβέρνηση θεωρεί  ότι αφού υπάρξει  αλλαγή του Συντάγματος η κύρωση στην Ελλάδα θα προχωρήσει. Ζητάμε εκλογές για να σταματήσει το θέατρο» υποστήριξε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

«Είναι περιορισμένη η νομιμοποίηση αυτού του δημοψηφίσματος» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη μιλώντας στο intv.

Υποστήριξε ότι μπορεί ο Ζόραν Ζάεφ να προχωρήσει στην προσπάθεια να αλλάξει το Σύνταγμα ωστόσο – όπως είπε  – θεωρούμε ότι αυτή η προσπάθεια είναι στον αέρα.

«Η ελληνική κυβέρνηση είναι στον αστερισμό του ότι να ναι. Ο κ. Καμμένος είπε ότι 68% των πολιτών ακύρωσε την συμφωνία την ώρα που η κυβέρνηση θεωρεί  ότι αφού υπάρξει  αλλαγή του Συντάγματος η κύρωση στην Ελλάδα θα προχωρήσει. Ζητάμε εκλογές για να σταματήσει το θέατρο» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει. «Εμείς λέμε πριν γίνει η αλλαγή στο Σύνταγμα της γειτονικής  χώρας να γίνουν εκλογές και να αποφασίσουν οι πολίτες για τη Συμφωνία».

Ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ» Γιώργος Μαντέλας που συμμετείχε στη συζήτηση υποστήριξε ότι με βάση τα δεδομένα του δημοψηφίσματος, η  ελληνική κυβέρνηση μπορεί να αγοράζει χρόνο. «Αν πάμε στην επικύρωση, αν περάσει, πάμε στο σενάριο για εκλογές τον Μάιο. Αν δεν περάσει η κύρωση στη Βουλή των Σκοπίων πάμε σε εκλογές στην ΠΓΔΜ . Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πριν τον ερχόμενο Απρίλιο δεν πρόκειται να έρθει η Συμφωνία  στην ελληνική Βουλή».

Από την πλευρά του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης τόνισε ότι  αν καταφέρει να έχει ο Ζάεφ  την πλειοψηφία των 2/3 στη Βουλή τότε θα έρθει η ώρα και στην ελληνική Βουλή «όπου θα υπάρχει μία καθαρή πλειοψηφία και θεωρώ ότι θα είναι μία θετική εξέλιξη για την Ελλάδα».

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024