Νέο μέτωπο άνοιξε στην κόντρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την ΑΕΚ. Αυτή τη φορά μάλιστα κινήθηκε νομικά ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κατά της πρώην ομάδας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην προσφυγή που κατέθεσε στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 70.000 διεκδικώντας χρήματα που αντιστοιχούν σε δεδουλευμένα και φόρους από το τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του (2017-18).
Θυμίζουμε ότι η Α’ ΕΕΟΔ είχε κρίνει προ ημερών άκυρο το συμβόλαιο που παρουσίασε η ΑΕΚ για τη σεζόν 2018-19 με τον Χριστοδουλόπουλο. Η διαμάχη πάντως δεν έληξε εκεί. Τόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο και μάλιστα η υπόθεση ορίστηκε να εκδικαστεί στις 9 Οκτωβρίου, δύο μέρες μετά το ντέρμπι τους στο χορτάρι για το πρωτάθλημα.
Η μεν ΑΕΚ αξιώνει αποζημίωση 315.666,66 και την επιβολή απαγόρευσης μεταγραφών στον Ολυμπιακό για δύο μεταγραφικές περιόδους.
Η ομάδα του Πειραιά από την άλλη ζητάει την τιμωρία της ΑΕΚ, με απαγόρευση απόκτησης αλλοδαπών ή γηγενών παικτών για δύο μεταγραφικές περιόδους.
Πλέον όμως υπάρχει και η προσφυγή του Χριστοδουλόπουλου κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.