Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είδαμε στο πρώτο βιωματικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που άνοιξε στη Γλυφάδα

Τι είδαμε στο πρώτο βιωματικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που άνοιξε στη Γλυφάδα

Digital αισθητική με έμφαση στην εμπειρία του επισκέπτη

Άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του εχθές, το νέο βιωματικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα, προσφέροντας στους επισκέπτες του μία πρωτόγνωρη εμπειρία τεχνολογίας. Με μοναδικές δράσεις και δώρα, που μαγνήτισαν την προσοχή των παρευρισκομένων, όλοι είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε τεχνολογικές δράσεις, όπως το «Volcano Bungee Jumping» όπου πραγματοποίησαν «βουτιά μέσα σε ηφαίστειο» με τη δύναμη της τεχνολογίας VR. Μεγάλη εντύπωση έκανε και  το «Smart Escape Room», από το οποίο προσπάθησαν  να «αποδράσουνν» μέσω της χρήσης των «έξυπνων συσκευών» του καταστήματος. Στο «Ride the Waves Spot», οι επισκέπτες «σέρφαραν» φορώντας καλόγουστα smartwatches πάνω στο υδραυλικό surf stand, ενώ στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα με εμπόδια της τεχνολογικής εμπειρίας «the Robot Challenge»  δοκίμασαν τις δεξιότητές τους στο χειρισμό robot!

Το νέο τριώροφο flagship κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα έχει σχεδιαστεί με digital αισθητική και με έμφαση στην εμπειρία του επισκέπτη! Μπορείτε να περιπλανηθείτε  σε ξεχωριστές προϊοντικές ζώνες, όπου οι  καταναλωτές μπορούν να βρουν εκείνη την στιγμή δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας, όπως δημοφιλή Smartphones, Tablets, Laptops, αξεσουάρ και Τηλεοράσεις, αλλά και να δοκιμάσουν hi tech προϊόντα Ήχου, Smart gadgets και STEM, αλλά και  να απολαύσουν τις βιωματικές γωνιές των smart home και gaming.  Τέλος, στο κατάστημα λειτουργεί πιστοποιημένο service point της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, όπου μπορείτε να βρείτε εξουσιοδοτημένο σέρβις και επισκευές σε smartphones, tablets, laptops, wearables και drone συσκευές.

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ, έδωσαν το «παρών» φίλοι της τεχνολογίας, γνωστοί παρουσιαστές, you tubers, influencers, αθλητές, αλλά και πλήθος κόσμου που θέλησε να συμμετέχει στις δράσεις. H Τζένη Μελιτά και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ήταν οι παρουσιαστές του event, ενώ στο νέο κατάστημα βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, η Ελένη Τσολάκη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ηλίας Γκότσης. Την λαμπερή εκδήλωση έκλεισαν με live concert οι Stavento σε ένα πάρτι καινοτομίας και νέας εμπειρίας!

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024