Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση Λ. Νικολοπούλου σε Πολάκη: Κρύβεται πίσω από τη βουλευτική του ασυλία

Επίθεση Λ. Νικολοπούλου σε Πολάκη: Κρύβεται πίσω από τη βουλευτική του ασυλία

Η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα τόνισε με αφορμή την επίθεση του υπουργού εναντίον της: Αναρωτιέμαι, ο Παύλος Πολάκης θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του, ώστε να έχει την ευκαιρία να αποδείξει τα λεγόμενά του στο δικαστήριο;

Την αντίδραση της Λίνας Νικολοπούλου, Διευθύνουσας Συμβούλου της MINDWORK προκάλεσε το παραλήρημα του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εναντίον της, χθες στη Βουλή.

Η ίδια δήλωσε: «Ο Παύλος Πολάκης καταφέρθηκε για μια ακόμη φορά εναντίον μου με τα γνωστά ψεύδη και τις συκοφαντίες που τον οδηγούν στο δικαστήριο… Αναρωτιέμαι, ο Παύλος Πολάκης θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του, ώστε να έχει την ευκαιρία να αποδείξει τα λεγόμενά του στο δικαστήριο; Ή μήπως θα κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία και θα αφήσει να συρθούν στα δικαστήρια για παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και απιστία στην υπηρεσία οι δημόσιοι υπάλληλοι που τον υπάκουσαν; Για τον κύριο Πολάκη, ας πάνε στην πυρά οι δημόσιοι υπάλληλοι… τη δουλίτσα μας να κάνουμε. Ρίξε λάσπη και κάτι θα μείνει. Θα μιλήσουν τα δικαστήρια…».

Το έναυσμα έδωσε η διαβίβαση δικογραφίας στη Βουλή αναφορικά με τη μηνυτήρια καταγγελία της εναντίον του ιδίου του Παύλου Πολάκη, του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού αλλά και δημοσίων υπαλλήλων, για απιστία στην υπηρεσία και ζημία του ελληνικού κράτους μετά την απένταξη εκτελεσμένου και αποπληρωμένου έργου Ε.Σ.Π.Α. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. η οποία καταλήγει σε ζημιά του ελληνικού κράτους.

Ο Πολάκης

Ο κ. Πολάκης μιλώντας στη Βουλή και με αφορμή τη μήνυση Καμμένου σε δημοσιογράφους του «Φιλελεύθερου» επικαλέστηκε τη μήνυση της συζύγου του κ. Στουρνάρα, Λίνας Νικολοπούλου κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Την επανάσταση για τον Φιλελεύθερο του Μαυρίδη δεν την είδα όταν είχε μηνύσει η κ. Στουρνάρα τον κ. Βαξεβάνη που είχε βγάλει όλα τα άπλυτα στη φόρα».

Ακολούθως ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας επιτέθηκε εκ νέου στη σύζυγο του κεντρικού τραπεζίτη για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και κατά δημοσιογράφων που όπως είπε τον υβρίζουν: «Δεν είναι δυνατόν όλοι αυτοί που κάθε χρόνο έπαιρναν 6-10-15 αέρα τζάμπα χρήματα από ΚΕΕΛΠΝΟ άμα τους βγάζεις τα άπλυτα στη φόρα να σε λένε γιδοβοσκό, αναρχοάπλυτο, σκύλο κλπ… Εμένα μου έχουν κάνει ένα κάρο αγωγές οι διάφοροι συνάδελφοί σας που ταΐζονταν κανονικά και με μηνιάτικο από το σύστημα Παπαδημητρίου- ΚΕΕΛΠΝΟ που είχαν ο Αβραμόπουλος, ο Λοβέρδος, ο Άδωνις, ο Βορίδης. Και μέσα από αυτό το τάισμα έτρωγε κ η κ. Στουρνάρα γιατί δεν προλάβανε να τα φάνε όλα» είπε ο κ. Πολάκης.

Καταλήγοντας μάλιστα είπε ότι «Αν υπήρχε Δικαιοσύνη η οποία θα λειτουργούσε γρηγορότερα κάποιοι θα έβλεπαν τον κόσμο ριγέ γιατί θα έπρεπε να είναι πίσω από τα κάγκελα. Αλλά θα έρθει κι αυτή η ώρα».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024