Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δ. Γιαννακόπουλος: «Αυτό ήταν το όραμα του πατέρα μου»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Αυτό ήταν το όραμα του πατέρα μου»

Ο συγκινημένος Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για το όραμα του πατέρα του

Έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό οραματιζόταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος και στο πρώτο τουρνουά στην μνήμη του έμελλε να συγκεντρωθούν όλα τα τμήματα του Τριφυλλιού για να αποτίσουν φόρο τιμής.

Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε -με έντονη συναισθηματική φόρτιση- ο γιος του αείμνηστου ευεργέτη του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά την παρουσία του στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά.

«Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε στη μνήμη ενός ανθρώπου που πρόσφερε τόσα πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω την Ευρωλίγκα που ενέταξε το τουρνουά στο καλεντάρι και τις ομάδες που αμέσως ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας. Τα έσοδα από το τουρνουά, αλλά και από άλλες δράσεις φέτος θα πάνε στο ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος», για να έρθουν κι άλλα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και το μπάσκετ. Έχω την ενημέρωση πως μετά από πολλά χρόνια θα βρεθούν στο ίδιο κτίριο οι άνθρωποι από όλα τα τμήματα. Αυτό θα έκανε τον πατέρα μου πολύ χαρούμενο, γιατί πάντα είχε ως όραμα έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό».

Για τις σχέσεις του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα είπε: «Ποτέ σε μια κόντρα δεν ευθύνεται η μία πλευρά. Πάντα φταίνε και οι δύο πλευρές. Από την πλευρά μας κάποιες δράσεις θεωρήσαμε πως ξεπέρασαν τα όρια. Καθίσαμε, συζητήσαμε και προχωρήσαμε μπροστά για το καλό του αθλήματος και της διοργάνωσης».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024