Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές της Αττικής από την κακοκαιρία

Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές της Αττικής από την κακοκαιρία

Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρουσιάζονται σε πολλές περιοχές της Αττικής εξαιτίας της κακοκαιρίας

Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρουσιάζονται σε πολλές περιοχές της Αττικής εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει τις τελευταίες δύο ώρες η Πεντέλη, τα Βριλήσια και μεγάλο τμήμα της Παλλήνης μετά από πτώση δένδρων στα καλώδια της ΔΕΗ, που είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη σε γραμμή μέσης τάσης του δικτύου.

Έως αυτή την ώρα συνεργεία εργάζονται προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση το συντομότερο δυνατό.

Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχει επανέλθει από τα… ξημερώματα και ενώ πλέον βραδιάζει η ηλεκτροδότηση σε μεγάλο τμήμα της Κηφισιάς, όπου σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων από τους δυνατούς ανέμους, αλλά και σε πολλές περιοχές των βορείων προαστίων.

Οι διακοπές ρεύματος έρχονται να προστεθούν στα ήδη πάμπολλα προβλήματα που έχει προκαλέσει ο «Ξενοφών», λίγες ώρες πριν «χτυπήσει» τη χώρα μας η ο τροπικό κυκλώνας.

Σχολεία παιδικοί σταθμοί και λιμάνια έχουν «παγώσει», ενώ η πυροσβεστική έχει δεχτεί πολλές εκατοντάδες κλήσεις.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία αύριο, Παρασκευή, σε Αττική, Πελοπόννησο, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά. Ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ η κακοκαιρία θα συνεχιστεί με την εμφάνιση του μεσογειακού κυκλώνα να αναμένεται την Παρασκευή. Το ασυνήθιστο φαινόμενο για τη χώρα μας δημιουργείται μια ή δύο φορές το χρόνο στη Μεσόγειο

Επίσης, αύριο κλειστοί θα μείνουν και οι δημοτικοί παιδικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί. Στον Πειραιά μάλιστα θα παραμείνουν κλειστές και οι παιδικές χαρές.

Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία

Σε ισχύ παραμένει για δεύτερη μέρα το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο, ενώ δεν εκτελείται κανένα δρομολόγιο για τον Αργοσαρωνικό.

Κλειστές είναι οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Γλύφα Φθιώτιδας-Αγιόκαμπος, Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα- Αιδηψός, Καβάλα-Πρίνος, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη,Κέρκυρα-Λευκίμμη. Ανοιχτή είναι η γραμμή Κεραμωτή Λιμένας Θάσου.

Από τα Λιμεναρχεία Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Κυλλήνης επιτρέπεται κανονικά ο απόπλους στα καράβια αλλά λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα «ανοιχτά» οι πλοίαρχοι των καραβιών δεν διακινδυνεύουν τη μεταφορά των επιβατών.

Ενδεικτικό της κατάστασης στη θάλασσα είναι το βίντεο από το λιμάνι της Ραφήνας δείχνει το Superunner να προσπαθεί να κρατηθεί στην προβλήτα και να σκαμπανεβάζει με ανέμους που φτάνουν 9-10 μποφόρ.

Απίστευτο βίντεο τώρα από το λιμάνι της Ραφήνας με το Superunner να προσπαθει να κρατηθεί στην προβλήτα και να σκαμπαναβάζει με ανέμους που φτάνουν 9-10 μποφόρ, έχοντας δέσει όλους τους κάβους…Βίντεο: Tasos pap…

Δημοσιεύτηκε από Forecast Weather Greece στις Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024