Ο Ζοσέ Μαουρίσιο, ήταν μεταξύ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ στη νίκη της περασμένης Κυριακής (23/9) επί της ΑΕΚ με 2-0, στο πρώτο φετινό ντέρμπι του πρωταθλήματος.
Ο Βραζιλιάνος χαφ έδωσε ηρεμία στη μεσαία γραμμή του Δικέφαλου και μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του αναφέρθηκε τόσο στη νίκη επί της Ένωσης, όσο και στη δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ομάδα.
Αρχικά τόνισε: «Η ομάδας ξεπέρασε σωστά την ήττα στο Europa League από την Τσέλσι».
Συνεχίζοντας είπε: «Νικήσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο στο πρωτάθλημα, την ΑΕΚ έχοντας μεγάλη ωριμότητα στο παιχνίδι μας. Αυτό έδειξε ότι η ομάδα μας ξέρει τι θέλει».
Ακόμη ο Μαουρίσιο αναφέρθηκε στη συνέχεια και στα ματς με Άρη, Ολυμπιακό και Μπάτε Μπορίσοφ που ακολουθούν: «Τώρα έχουμε ένα ματς Κυπέλλου και μετά άλλα δύο κρίσιμα παιχνίδια. Θα πρέπει να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι για όλα».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.