Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ματσάρα στο Αγρίνιο (2-2)

Ματσάρα στο Αγρίνιο (2-2)

Παναιτωλικός και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 98'

Παναιτωλικός και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Αγρίνιο, σ’ ένα παιχνίδι που είχε εντυπωσιακή εξέλιξη στο φινάλε.  Η Λαμία είχε την κατοχή της μπάλας, είχε τις ευκαιρίες, είχε τον έλεγχο του ρυθμού και κατάφερνε να κερδίζει σχεδόν κάθε μονομαχία. Τόσο καλύτερη ήταν στο πρώτο ημίχρονο της συνάντησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός είχε Κυριακίδη και… τέλος. Αυτός ήταν αρκετός. Τουλάχιστον μέχρι να φτάσουμε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Αντέτζο έγραψε το τελικό 2-2 μετά τη χαμένη εκτέλεση πέναλτι του Μαστούρ! Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν ξανά ο κορυφαίος της αναμέτρησης, όπως ακριβώς συνέβη και την περασμένη αγωνιστική με την Ξάνθη. Κατέβασε ρολά, είπε αλλεπάλληλα «όχι» σε Μπερτόλιο και Μπαράλες, αλλά και στον Μαστούρ που… τόλμησε να βρεθεί απέναντί του από την άσπρη βούλα.

Πρώτα οι φιλοξενούμενοι έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ και έπειτα ήρθε ο Μάζουρεκ, για να πετύχει ένα φανταστικό γκολ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μοράρ και σουτ – βολέ του 25χρονου Αργεντινού, γράφοντας έτσι το 1-0 στο 27ο λεπτό.

Ο Μοράρ έμεινα μακριά απ’ το καλό πρόσωπο που έδειξε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά συνολικά ο Παναιτωλικός κατάφερε να ανεβάσει λίγο την απόδοσή του και τουλάχιστον να κρατήσει σε πιο παθητικό ρόλο τους Λαμιώτες στο δεύτερο ημίχρονο.

Μέχρι να έρθει ο Μπερτόλιο και ο Επστάιν. Ο πρώτος έβγαλε μια υπέροχη κάθετη πάσα στον δεύτερο στο 74ο λεπτό και εκείνος κοντρόλαρε, πέρασε με περίσσια ψυχραιμία τον Κυριακίδη και πλάσαρε για το 1-1. Στο 88ο λεπτό ο Βασιλαντωνόπουλος έκανε τραγικό λάθος, κουβαλώντας την μπάλα στην περιοχή της ομάδας του αντί να την απομακρύνει.

Ο Καμαρά το εκμεταλλεύτηκε, πλάσαρε και στην επαναφορά, ύστερα από την απόκρουση του Ρομάνοφ, ο Μανά ήταν αρκετά ψύχραιμος ώστε να προσποιηθεί και στη συνέχεια να γράψει το 2-1. Νόμιζε ότι λύτρωσε την ομάδα του, έως ότου ο Μιχάι κάνει το τραγικό λάθος στις καθυστερήσεις. Ο Αλβανός στόπερ σήκωσε ψηλά το χέρι του σε εναέρια διεκδίκηση, η μπάλα βρήκε σε αυτό και ο διαιτητής έδειξε σωστά την άσπρη βούλα.

Ο Μαστούρ ανέλαβε την εκτέλεση και είδε τον Κυριακίδη να αρνείται ξανά την παραβίαση των διχτυών του, αλλά ο Αντετζό ήταν εκεί για να εκτελέσει, με εντυπωσιακό τρόπο μάλιστα, για το τελικό 2-2. Ο Παναιτωλικός πέτυχε και τρίτο γκολ δευτερόλεπτα αργότερα, όμως ακυρώθηκε σωστά, μετά από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Άργκους (87′ Λουσέρο), Τσοκάνης, Έρικσον, Μάρκος Πάουλο (81′ Καμαρά), Ντίας, Μασουρέκ, Ουίλιαν (70′ Μανά), Μοράρ.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκαρντοβέλι, Μπλάζιτς, Σκόνδρας, Επστάιν (85′ Πλιάτσικας), Καραμάνος (60′ Μαστούρ), Μπερτόγλιο (79′ Καραγκούνης), Μπαράλες.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024