Γιώργος Σαββίδης: Η δήλωση για τον πατέρα του
Ο μεγάλος γιος του Ιβάν Σαββίδη ήθελε να πανηγυρίσει και μαζί με τον πατέρα του τη νίκη επί της ΑΕΚ
Ο Γιώργος Σαββίδης, αφού πήγε στα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του ΠΑΟΚ και στον Ράζβαν Λουτσέσκου, έφυγε από το γήπεδο της Τούμπας, χωρίς να κάνει δηλώσεις. Για την ακρίβεια έκανε μια λιτή, λακωνική δήλωση με πολύ νόημα…
Όταν τον πλησίασαν οι ρεπόρτερ και του ζήτησαν να πει κάτι για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 2-0, απάντησε: «Δε θέλω να κάνω καμία δήλωση, θέλω μόνο να πάω να αγκαλιάσω τον πατέρα μου».
Ως γνωστόν ο Ιβάν Σαββίδης είναι τιμωρημένος να μείνει μακριά από τα γήπεδα στις ελληνικές διοργανώσεις για τρία χρόνια, μετά από όσα έγιναν στο περσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.
Έτσι για άλλη μια φορά είδε το ματς από την τηλεόραση, αφού πρώτα είχε βρεθεί στην άφιξη της ομάδας στην Τούμπα και είχε αγκαλιάσει πριν την έναρξη του ματς έναν-έναν όλους τους παίκτες, όπως κάνει σε κάθε αγώνα φέτος!
- Είναι μύθος: Ο Χάαλαντ επέστρεψε στη Νορβηγία με… ρακούν στο χέρι (vids, pics)
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
- Ο Μπαρτζώκας είδε από κοντά τον Πουλακίδα στο Summer League (pic, vid)
- Απίστευτο: Ο επί 10 χρόνια γιατρός της εθνικής Σενεγάλης ήταν… γυναικολόγος!
- «Πρόταση του Ολυμπιακού στον Τζόουνς Γκαρσία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442