Περπέρογλου: Προοπτική να γίνει εξαιρετικός προπονητής ο Τόμιτς
Δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Σέρβο τεχνικό ο Έλληνας φόργουορντ
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μιλαν Τόμιτς ο Στράτος Περπέρογλου μετά την κατάκτηση του Αδριατικού σούπερ καπ απέναντι στη Μπουντούτσνοστ.
Ο 33χρονος μίλησε για τη συνύπαρξη του με τον Σέρβο στον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και για τους στόχους της ομάδας με το νέο τεχνικό στο «τιμόνι» της.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ:
«Κάναμε καλή αρχή στη σεζόν, καθώς και στα τρία παιχνίδια του Σούπερ Καπ παίξαμε όπως θέλαμε, με μεγάλη ένταση. Αλλά, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και ακόμη προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία μας. Έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών και απλά πρέπει να δουλέψουμε για να έρθει η βελτίωση».
Για τον Μίλαν Τόμιτς τόνισε: «Είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία στο παρελθόν. Ο Μίλαν καταλαβαίνει πολύ καλά το παιχνίδι και έχει την προοπτική να γίνει ένας εξαιρετικός προπονητής. Ωστόσο, αυτό είναι ένα νέο ξεκίνημα για εκείνον και όλοι μας θα πρέπει να τον βοηθήσουμε για να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν».
- Λιντς Γιουνάιτεντ- Μπέρνλι 3-1: «Άλμα» παραμονής για τα «παγώνια»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 102-75: Μια νίκη μακριά από το Final-4 η «βασίλισσα»
- «Μαγνήτης» ο Ιγκόρ Τιάγκο της Μπρέντφορντ, τέσσερις οι μνηστήρες
- Ιταλία – Ελλάδα 11-15: Επιβλητική η Εθνική πόλο Γυναικών στην πρεμιέρα των προκριματικών του World Cup
- Euroleague: Η ποινή του Μάικ Τζέιμς για την αποβολή του στο δεύτερο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
- Μίλαν ή τέλος: Το δίλημμα ζωής του Μόντριτς
- Η Ατλέτικο Μαδρίτης πείθει τον Άλβαρες να πει «όχι» στην Μπαρτσελόνα
- LIVE: Λιντς – Μπέρνλι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442