Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυβερνητικές πηγές: Ηθικός αυτουργός μαύρης προπαγάνδας ο Κ. Μητσοτάκης

Κυβερνητικές πηγές: Ηθικός αυτουργός μαύρης προπαγάνδας ο Κ. Μητσοτάκης

Απάντηση στις αναφορές του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος καταλόγισε στην κυβέρνηση πως πήρε 1,6 δισ. ευρώ και έφτιαξε στη Μόρια «τον αθλιότερο καταυλισμό προσφύγων στον κόσμο, όπως λένε πλέον τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης»

«Ηθικό αυτουργό μιας κατά συρροή κίτρινης δημοσιογραφίας και της μαύρης προπαγάνδας» αποκαλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη κυβερνητικές πηγές, καταλογίζοντάς του «αθεράπευτη ροπή προς τον λαϊκισμό», με αφορμή αναφορές του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος καταλόγισε στην κυβέρνηση πως πήρε 1,6 δισ. ευρώ και έφτιαξε στη Μόρια «τον αθλιότερο καταυλισμό προσφύγων στον κόσμο, όπως λένε πλέον τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης».

Σε σχόλιό τους, οι κύκλοι του Μαξίμου ανέφεραν πως «τη στιγμή που η χώρα πληρώνει από το υστέρημά της, για να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη προσφυγική κρίση της Ευρώπης μετά τον πόλεμο, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει τη λάσπη, αντί να προσφύγει στον εισαγγελέα, αν πιστεύει και στο ελάχιστο όσα ως αρχισυντάκτης μιας τοξικής εφημερίδας ‘αποκαλύπτει’».

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, «ο αρχηγός της ΝΔ είναι ηθικός αυτουργός μιας κατά συρροή κίτρινης δημοσιογραφίας, η οποία υποβιβάζει την ενημέρωση σε συκοφαντική επιχείρηση. Είναι όμως και ηθικός αυτουργός της μαύρης προπαγάνδας, αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε η φασιστική επίθεση σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ».

«Προφανώς, όσο ξεφουσκώνουν οι αυταπάτες του για τους συσχετισμούς στην κοινωνία, τόσο θα πρέπει να περιμένουμε ότι θα φουσκώνει ο λαϊκισμός, το κύμα λάσπης, και η ακροδεξιά πόλωση από τον ίδιο, και την ακροδεξιά παρέα, που έχει εγκαταστήσει στην κορυφή της ΝΔ» καταλήγουν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024