Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΛΑΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΓΑΔΑ για την κλήση Λαφαζάνη σε απολογία

ΛΑΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΓΑΔΑ για την κλήση Λαφαζάνη σε απολογία

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη (11 πμ) έξω από τη ΓΑΔΑ, καλεί η ΛΑΕ με αφορμή την κλήση σε απολογία του Γραμματέα του ΠΣ της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη (11 πμ) έξω από τη ΓΑΔΑ, καλεί η ΛΑΕ με αφορμή την κλήση σε απολογία του Γραμματέα του ΠΣ της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Όπως αναφέρει η ΛΑΕ σε σχετική ανακοίνωση, «η Κυβέρνηση ξεπερνώντας κάθε όριο αυταρχισμού, αυθαιρεσίας και προσπάθειας καταστολής της αντίστασης του Κινήματος Ενάντια στους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς και των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν, έφτασε σε σημείο να καλέσει σε απολογία, την Τετάρτη 26/09/2018 και ώρα 11 π.μ. στην ΓΑΔΑ (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 173) τον Γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε. Παναγιώτη Λαφαζάνη κι ακόμη ένα μέλος του κινήματος».

Η ΛΑΕ υποστηρίζει ότι «το κατηγορητήριο με το οποίο τον καλούν σε απολογία, εντελώς αστήρικτο, συμπεριλαμβάνει σχεδόν τον μισό Ποινικό Κώδικα κι έχει μοναδικό στόχο να τρομοκρατήσει και να αναστείλει την ανάπτυξη του κινήματος και την δράση της Λαϊκής Ενότητας. Δεν θα τους περάσει. Καλούμε τα Δημοτικά συμβούλια, τα συνδικάτα, τους κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς να πάρουν θέση ενάντια στην ένταση του αυταρχισμού και την ποινικοποίηση της πολιτικής δράσης, ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή όχι με τις θέσεις της ΛΑΕ».

Τέλος, η ΛΑΕ καλεί «όλους τους αγωνιστές και τους δημοκράτες πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 26/09/2018 και ώρα 11 π.μ. έξω από τη ΓΑΔΑ» τονίζοντας ότι «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Οι διώξεις μας δυναμώνουν και μας κάνουν πιο αποφασιστικούς».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024