Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμπερτς, Μπλάνσετ, Θερόν και οι άλλες που κερδίζουν εκατομμύρια διαφημίζοντας αρώματα

Ρόμπερτς, Μπλάνσετ, Θερόν και οι άλλες που κερδίζουν εκατομμύρια διαφημίζοντας αρώματα

Η Τζούλια Ρόμπερτς, μια λευκή οπτασία μέσα στο κρυσταλλιζέ, μακρύ φόρεμά της

Η Τζούλια Ρόμπερτς, μια λευκή οπτασία μέσα στο κρυσταλλιζέ, μακρύ φόρεμά της, είναι αυτή που διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο το άρωμα της Lancome, “La Vie est belle” (την επιλογή δηλαδή να ζήσουμε τη ζωή μας γεμίζοντάς τη με ευτυχία. Αυτή την ευτυχία, οι Anne Flipo και Dominique Ropion, αιχμαλώτισαν σε ένα άρωμα που συγχωνεύει την ευγένεια της ίριδας, με το βάθος του πατσουλί και ένα νοσταλγικό χαρακτήρα). Η κ. Ρόμπερτς, με τα χαρακτηριστικά, χρυσοκόκκινα μακριά μαλλιά, ήταν η απόλυτα σωστή επιλογή από τον εμβληματικό Γαλλικό οίκο. Η Χολλιγουντιανή σταρ, δεν είναι πλέον η νεαρή με τα κατακόκκινα μαλλιά, τα super ΗΗ μάτια και τις μπότες στην ταινία “Pretty Woman”, παραμένει όμως μια ωραία, εκθαμβωτική, αισθησιακή γυναίκα.

Το άρωμα πουλάει τρελά, η Τζούλια «πείθει», μέσα από τις διαφημίσεις στα μεγαλύτερα περιοδικά του πλανήτη και την τηλεόραση, χιλιάδες γυναίκες να αγοράσουν το προϊόν. Η ηθοποιός η οποία παραμένει στις κορυφαίες θέσεις των πιο ακριβοπληρωμένων του πλανήτη, ανανεώνει τα συμβόλαιά της προσθέτοντας συνέχεια μηδενικά στους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Εκείνη όμως η οποία κλέβει πραγματικά την παράσταση, μέσα από τη διαφήμιση του αρώματος Si του Giorgio Armani, είναι η αριστοκρατική και συνάμα sexy Κέητ Μπλάνσετ.

Η κομψή, υπερταλαντούχα ηθοποιός, δεν βρίσκεται επίσης στην πρώτη της νιότη, είναι όμως η πλέον κατάλληλη για να «προμοτάρει» το προϊόν. Ο Giorgio Armani δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει την tres chic, Οσκαρική Κέητ, η οποία στις δημόσιες εμφανίσεις της δημιουργεί χαμό με τις στυλιστικές επιλογές της. Τα outfits των Armani, Gucci, Valentino, Alaia, Halpern, Dolce & Gabbana, αλλά και της δικής μας Mary Katrantzou (το μακρύ φόρεμα στο Φεστιβάλ των Καννών, τράβηξε όλα τα flash), την κατατάσσουν πρώτη στη λίστα των πιο καλοντυμένων γυναικών στον πλανήτη.

Τα αρώματα των Γαλλικών οίκων κορυφαίων καλλυντικών, (βρίσκονται μόνο στα top spa του πλανήτη και κάποια πολύ chic ινστιτούτα ομορφιάς), VALMONT, είναι πολύ exclusive για να …χρειάζονται promotion από διάσημες σταρς. Απευθύνονται σε αυτές που ξέρουν να αναγνωρίζουν τα τέλεια προϊόντα, που τις κρατούν νέες, φρέσκιες, γοητευτικές, αλλά αφήνουν επίσης στο πέρασμά τους μια ξεχωριστή μυρωδιά! Τα αρώματα VALMONT μέσα σε ακριβά, χειροποίητα μπουκάλια, κατασκευασμένα από υλικά που δεν μπορείς να «ανακαλύψεις» εύκολα, βρίσκονται στο “G.B. Spa” στο υπόγειο του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεττανία». Τα αναγνωρίζουν και σπεύδουν να τα αποκτήσουν εκείνες οι οποίες επισκέπτονται τα πλέον εμβληματικά spa στον πλανήτη…

Από την Σαρλίζ στην Λόπεζ και την Μόνικα…

Η Σαρλίζ Θερόν, μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο, φαντασίωση για εκατομμύρια άνδρες, χρόνια τώρα ψιθυρίζει με… ύφος μπλαζέ μπροστά στις κάμερες «J’ adore». Ναι, είναι το κλασικό άρωμα του Dior, που η Θέρον διαφημίζει πάντα ντυμένη στα χρυσά.

Η Νικόλ Κίντμαν προμοτάρει τα αρώματα της Chanel (η Καρόλ Μπουκέ το πάλαι ποτέ James Boulgirl διαφήμισε το Coco), η Πενέλοπε Κρουζ διαφημίζει επίσης Lancome, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Μπιγιονσέ, η Κριστίνα …  υπογράφει μυθικό συμβόλαιο με την Nivea. Οι ωραίες και φυσικές γυναίκες, ξέρουν να δημιουργούν ολόχρυσους θησαυρούς…

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024