Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάρτυρας «κλειδί» ανατρέπει τα δεδομένα στο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Μάρτυρας «κλειδί» ανατρέπει τα δεδομένα στο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Τι αναζητά η αστυνομία - Εν αναμονή και του πορίσματος του ιατροδικαστή

Εκτός από τα δύο ερασιτεχνικά βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στην ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν πολλά ακόμη από τις κάμερες ασφαλείας των παρακείμενων καταστημάτων, προκειμένου να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων και όχι μόνο κάποια αποσπασματικά πλάνα, ώστε να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα.

Η μαρτυρία «κλειδί»

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μένει βέβαια να επιβεβαιωθούν, στην ασφάλεια έχει καταθέσει άνθρωπος που φέρεται να ήταν μαζί με τον Ζακ Κωστόπουλο την στιγμή της επίθεσης.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε ο άνδρας, οι δύο τους ήταν για καφέ και ο 33χρονος δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να το ληστέψει, αλλά να προφυλαχτεί καθώς στην καφετέρια που βρίσκεται στον πεζόδρομο ξέσπασε έντονος καβγάς μεταξύ τρίτων ατόμων χωρίς εκείνος να εμπλακεί.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο σενάριο της κατάθεσης ο 33χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο, πανικοβλήθηκε και δεν κατάλαβε για ποιο λόγο άρχισε να δέχεται επίθεση.

Το σενάριο αυτό που μένει να αποδειχτεί αποκάλυψε πρώτος με ανάρτησή του στο facebook ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος γράφοντας «Όποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί «ο επίδοξος ληστής» για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο οικτρά(sic) που θα ντρέπεται που υπάρχει. O Zακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ. #tremete».

Εντόπισε μαχαίρι η ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία βρήκε στο κοσμηματοπωλείο ένα μαχαίρι, το οποίο και εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν ανήκε στον 33χρονο ή φέρει τα αποτυπώματά του.

Έρευνες για δεύτερο άνδρα

Σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου ατόμου, που φαίνεται σε βίντεο να κλωτσάει τον Κωστόπουλο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα.

Ο αναζητούμενος άνδρας φαίνεται πως είναι είτε περίοικος είτε γνωστός του κοσμηματοπώλη, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί.

Εν αναμονή του πορίσματος του ιατροδικαστή

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της νεκροτομής, από τα οποία θα προκύψει μια πιο καθαρή εικόνα για τα αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε την ζωή του ο 33χρονος.

Σε περίπτωση που ο θάνατός του οφείλεται σε χτυπήματα που δέχτηκε τότε οι κατηγορίες για βαριά, σκοπούμενη σωματική βλάβη θα αναβαθμιστούν ώστε να αντανακλούν το γεγονός ότι πρόκειται για θανατηφόρα πλήγματα.

Διαβάστε επίσης:

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024