Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «Χ» που βολεύει τον Άρη

Το «Χ» που βολεύει τον Άρη

Η ισοπαλία είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Τούμπας.

Ο Άρης φυσικά και κοιτάει πάνω από όλα τα δικά του παιχνίδια, το δικό του πρόγραμμα, με στόχο να κατακτήσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, όπου και αν αγωνίζεται. Επειδή, όμως, δεν αγωνίζεται μόνος του στο πρωτάθλημα, είναι λογικό να βλέπουμε και τα αποτελέσματα των ομάδων που ανταγωνίζεται για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Αν, λοιπόν, θα μπορούσε κανείς να επιλέξει ένα αποτέλεσμα για το παιχνίδι της Τούμπας, μετά την ήττα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αυτό θα ήταν σίγουρα το Χ. Προκειμένου καμία από τις δυο ομάδες να μην πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ισοπαλία είναι ξεκάθαρα το αποτέλεσμα που βολεύει τον Άρη.

Είναι, μάλιστα, και το πιο πιθανό αποτέλεσμα, με βάση την εικόνα των δυο αντιπάλων. Προέρχονται αμφότερες από ήττα στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια και σίγουρα οι προπονητές τους δεν θα θέλουν να ρισκάρουν πολύ, υπό τον κίνδυνο μιας νέας απώλειας.

Αν το παιχνίδι, λοιπόν, πάει μέχρι το 60΄-70΄χωρίς να επιτευχθεί κάποιο γκολ, τότε πιθανότατα θα λειτουργήσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Ο άγραφος κανόνας του «αφού δεν μπορώ να κερδίσω, τουλάχιστον να μην χάσω».

Υ.Γ Τέσσερις αγωνιστικές τέσσερα λάθη σε βάρος του Άρη από την διαιτησία. Ναι τα λάθη είναι ανθρώπινα, δεν μπορεί, όμως, να γίνονται πάντα σε βάρος μιας ομάδας. Γιατί τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στους Ζωσιμάδες αν ο Άρης άνοιγε πρώτος το σκορ.

Υ.Γ 1 Μεγάλο μάθημα για την συνέχεια θα πρέπει να είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τόσο για τους παίκτες του Άρη, όσο και για τον Πάκο Ερέρα. Και κυρίως ο οργανισμός Άρης θα πρέπει να αντιδράσει και να διαχειριστεί σωστά το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα της αγωνιστικής περιόδου.

Υ.Γ 2 Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί ο Άρης στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024