Την περιβόητη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους κλήθηκε να σχολιάσει ο πρόεδρος της «Βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ και απέδωσε την αποχώρηση του Πορτογάλου σε προσωπικούς του λόγους.
Μιλώντας στην «OK DIARIO», ο ισχυρός άντρας της Ρεάλ δήλωσε: «Οι ρήτρες που θέτει η Ρεάλ Μαδρίτης στους παίκτες της πρέπει να αποθαρρύνει τους άλλους συλλόγους. Η πιο κερδοφόρα πώληση φέτος ήταν αυτή του Κριστιάνο, ο οποίος ήθελε να φύγει για προσωπικούς του λόγους και όταν όλοι συγκλίνουμε στη ίδια λύση, έρχεται η συμφωνία. Κανείς δεν μας έδωσε περισσότερα χρήματα από τη Γιουβέντους».
Στη συνέχεια, ο Πέρεθ έπλεξε το εγκώμιο του 33χρονου άσου τονίζοντας: « Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από ότι να ευχαριστήσουμε τον Ρονάλντο για αυτά που πρόσφερε σε αυτόν τον σύλλογο. Είναι ο καλύτερος μετά από τον Ντι Στέφανο και αυτό πάντα θα είναι το σπίτι του».
Υπενθυμίζεται ότι η Γιουβέντους πλήρωσε 100 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ για την αγορά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος αποχώρησε ως ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της «Βασίλισσας» έχοντας πετύχει 450 τέρματα σε 438 παιχνίδια.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα ζευγάρια των play in και των play off. Πότε παίζουν Παναθηναϊκός - Μονακό και πότε μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Όλο το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».