Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Ανακούφιση για Μπογέ, γλιτώνει το χειρουργείο

ΑΕΚ: Ανακούφιση για Μπογέ, γλιτώνει το χειρουργείο

Ολοκληρώνει το πρόγραμμα αποκατάστασης ο Λούκας Μπογέ και θα επανενταχθεί προσεχώς στις προπονήσεις της ΑΕΚ

Ο winger της ΑΕΚ Λούκας Μπογέ, που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Τορίνο με οψιόν αγοράς 6 εκατ. ευρώ και ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ, δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό στα πρώτα οκτώ επίσημα παιχνίδια της ομάδας. Το παρήγορο όμως της ιστορίας στην παρούσα φάση είναι πως γλιτώνει το χειρουργείο.

Στην Ένωση επικρατεί ανακούφιση μετά τη σημερινή (21/9) μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Αργεντινός, καθώς φάνηκε ότι υπάρχει αισθητή βελτίωση της κατάστασης του (σημειωτεόν αντιμετώπισε το σύνδρομο των κοιλιακών προσαγωγών). Έτσι, το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ και της Τορίνο (εκεί ανήκει ο ποδοσφαιριστής), μαζί και με τον Μπογέ, συναποφάσισαν ότι δεν υπάρχει λόγος να μπει στο χειρουργείο για να κάνει επέμβαση.

Αυτό σημαίνει ότι, θα συνεχίσει με το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και όταν κριθεί ότι είναι έτοιμος, θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα. Και αυτό δεν θα αργήσει πολύ όπως αναφέρουν τα μέλη του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, μιας και ο παίκτης δεν νιώθει ενοχλήσεις και δείχνει… ταύρος.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Μπογέ: «Ο κλινικός και απεικονιστικός έλεγχος του ποδοσφαιριστή Λουκάς Μπογέ ανέδειξε αισθητή βελτίωση της κατάστασής του. Θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, με σκοπό τη σταδιακή επανένταξή του στις προπονήσεις της ομάδας στις προσεχείς μέρες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπογέ τραυματίστηκε στο ζέσταμα του αγώνα με τη Σέλτικ (επρόκειτο να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα) και έχει… αφαιρέσει από την Ένωση ένα σημαντικό «όπλο» στα άκρα της επίθεσης. Σε θέση που «πονά» ο σύλλογος. Τελευταίο επίσημο ματς του Μπογέ ήταν στις 19 Μαΐου στο Θέλτα-Λεβάντε, όταν αγωνίστηκε για περίπου 25 λεπτά.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024