Oλονύχτιες προσπάθειες γίνονται από κλιμάκια των αρχών για την προσέγγιση ατόμου που έχει τραυματιστεί σε απομονωμένη περιοχή του Αγίου Ορους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για επισκέπτη, πιθανόν αλλοδαπό, ο οποίος πεζοπορούσε από τη μονή Σίμωνος Πέτρας προς τη μονή Γρηγορίου.
Αργά το βράδυ της Τρίτης κάλεσε μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού βοήθειας τις αρχές, λέγοντας ότι έχει χτυπήσει το πόδι του και δεν μπορεί να συνεχίσει την πορεία του.
Από εκείνη τη στιγμή, κλιμάκια των τοπικών μονάδων της πυροσβεστικής και της αστυνομίας επιχειρούν να τον προσεγγίσουν, δια ξηράς και θαλάσσης, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατόν.
Στην περιοχή υπάρχουν πολλά μονοπάτια και ο εντοπισμός του, ιδιαίτερα μέσα στη νύχτα, είναι δύσκολος.
Βρίσκονται ωστόσο σε επικοινωνία μαζί του και συνεχίζουν τις προσπάθειες.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).