Δολοφονία γυναίκας στο αυτοκίνητό της στην Κηφισιά
Θανάσιμα τραυματισμένη βρέθηκε το μεσημέρι στο αυτοκίνητό της 33χρονη γυναίκα στη Κηφισιά. Είχε γίνει δολοφονική απόπειρα σε βάρος της και το 2011. Διενεργείται προανάκριση.
Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία, μετά τον εντοπισμό νεκρής γυναίκας στην Κηφισιά το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, η άτυχη γυναίκα 33 ετών εντοπίστηκε πυροβολημένη μέσα στο αυτοκίνητό της στο γκαράζ της πολυκατοικίας που διέμενε, στην Κηφισιά, στην οδό Δαγκλή.
Η 33χρονη δέχθηκε αρκετές σφαίρες, από άγνωστους δράστες, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από το σκηνικό του εγκλήματος οι δράστες της είχαν στήσει καρτέρι.
Δολοφονική απόπειρα εναντίον της και το 2011
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι το θύμα φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας, ενώ σημειώνεται ότι είχε γίνει δολοφονική απόπειρα σε βάρος της το 2011, όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Σημειώνεται ότι μετά τον φαρμακοποιό που δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό, και τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του έξω από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής, είναι το τρίτο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
- Μπενίν: Απόπειρα πραξικοπήματος – «Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο», ασφαλής ο πρόεδρος, λέει η κυβέρνηση
- «Ο κόσμος δεν είναι χαζός» – Ο Βασίλης Μπισμπίκης για το τροχαίο, τους δικούς του ανθρώπους και τον κιτρινισμό
- Αναστάτωση στο Χίθροου: Επίθεση με σπρέι πιπεριού, αναφορές για τραυματίες – Μια σύλληψη
- Πρωτοφανής επίθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην ΕΕ μετά το πρόστιμο στο Χ
- Ποιο είναι το πιθανό trade για να καταλήξει στους Λέικερς ο Αντετοκούνμπο…
- Χριστούγεννα: Την Πέμπτη ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων
