Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίαμβος της Μπάρτσα με χατ τρικ Μέσι

Θρίαμβος της Μπάρτσα με χατ τρικ Μέσι

Η Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε νίκησε 4-0 την Αϊντχόφεν, με τον Μέσι να πετυχαίνει τρία γκολ

Η Μπαρτσελόνα έκανε ποδαρικό με το δεξί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς η ομάδα της Βαρκελώνης επικράτησε με 4-0 της Αϊντχόφεν. Μεγάλος πρωταγωνιστής των μπλαουγκράνα, ποιος άλλος, ο Λιονέλ Μέσι που σημείωσε τρία γκολ, δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Αργεντινός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την Μπάρτσα με ωραία εκτέλεση φάουλ στο 32΄και αυτό ήταν το πρώτο γκολ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε «κλείδωσε» την κατάκτηση των τριών βαθμών στο 75’ με εντυπωσιακό γκολ του Ντεμπελέ, ενώ ο Μέσι έκανε το 3-0 δύο λεπτά αργότερα. Ο Αργεντινός άσος των Καταλανών διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 88’.  Η ισπανική ομάδα τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ουμτιτί στο 79’.

Μεγάλη ανατροπή της Ίντερ

Στο Μιλάνο η Ίντερ φιλοξένησε την Τότεναμ και η ιταλική ομάδα κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη με ανατροπή (2-1). Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι νερατζούρι ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 85’ αλλά κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (το δεύτερο στις καθυστερήσεις) κατακτώντας τους τρεις βαθμούς.

Οι λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ με τον Έρικσεν στο 53’ και όλα έδειχναν πως θα έπαιρναν τη νίκη. Οι νερατζούρι κατάφεραν όμως να ισοφαρίσουν πέντε λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, με γκολ του Ικάρντι και στο 93’ ο Βεσίνο έκανε το 2-1 για την ομάδα του Μιλάνου.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024