Ολυμπιακός: Οι δύο αλλαγές και το πλάνο του Μαρτίνς για Μπέτις
Οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού και τι έλεγε στους συνεργάτες του για το ματς με την Μπέτις. Δύο αλλαγές στα «σκαριά» από τον προπονητή του Ολυμπιακού αν και οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στην προπόνηση της Τετάρτης. «Το χρειαζόμασταν» έλεγαν οι διεθνείς για το ρεπό που τους έδωσε ο Μαρτίνς.
Σε ρυθμούς Γιουρόπα Λιγκ κινείται από χθες ο Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους ν’ αφήνουν πίσω τους την μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι πειραιώτες θα υποδεχθούν το βράδυ της Πέμπτης την Μπέτις στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα και στο μεγάλο λιμάνι σκέφτονται μόνο τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η απόφαση της Federazione Italiana Nuoto Paralimpico να μην συμμετάσχει στη διοργάνωση στην Τουρκία αναδεικνύει τον αυξανόμενο αντίκτυπο των διεθνών εντάσεων στον παγκόσμιο αθλητισμό
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του