Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To Peugeot 504 Coupe επιστρέφει στο μέλλον

To Peugeot 504 Coupe επιστρέφει στο μέλλον

Η Peugeot δίνει το στίγμα ενός πρωτότυπου που θυμίζει έντονα το 504 Coupe και το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να βρει εφαρμογή με μια αντίστοιχη έκδοση του νέου 508.

Η γαλλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα γραφής ενός πρωτότυπου μοντέλου το οποίο θα παρουσιάσει στην επερχόμενη έκθεση του Παρισιού και το οποίο, μετά από μια προσεκτική παρατήρηση, παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με το πισωκίνητο γοητευτικό coupe της Peugeot με τα διακριτικά 504 το οποίο μεσουράνησε τη δεκαετία του ’60.

Αν και επί του παρόντος η γαλλική φίρμα δεν δίνει διευκρινίσεις σε σχέση με την ταυτότητα και τις μελλοντικές προοπτικές του πρωτότυπου μοντέλου, ο επικεφαλής της γαλλικής φίρμας, Jean-Philippe Imparato, δημοσιοποίησε στο Twitter την πρώτη τμηματική -και σαφώς πιο «φωτεινή» από το teaser- εικόνα του concept car με το #Unboring The Future, υπονοώντας κάτι το συναρπαστικό για αυτή την πρεμιέρα η οποία όπως επισημαίνει χρειάστηκαν δύο χρόνια εξέλιξης.

Με δεδομένο ότι σε αυτή την εποχή καμπής για την αυτοκινητοβιομηχανία, σπανίως δαπανώνται δύο χρόνια εξέλιξης για ένα πρωτότυπο δίχως πρακτική εφαρμογή, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες το -ακόμα ανώνυμο- concept car να αποτελεί κάτι παραπάνω από μια ρετροφουτουριστική προσέγγιση στο 504 Coupe.

Με εξίσου δεδομένο επίσης ότι η Peugeot προορίζει για το Παρίσι την πρακτικότερη εκδοχή του ανάλογου μεγέθους νέου 508, δεν αποκλείεται το μυστηριώδες πρωτότυπο να αποτελεί το επόμενο coupe βήμα για την γκάμα του 508. Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι σχετικές πληροφορίες θα προκύψουν πολύ σύντομα.

Sports in

Αυτοί οι διαιτητές σφυρίζουν τα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Άρης

Η ΚΕΔ έκανε πριν από λίγο γνωστούς τους ορισμούς της για την 8η αγωνιστική των playoffs της Superleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024