Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG A 35 2019: Επί νέας βάσης...

Mercedes-AMG A 35 2019: Επί νέας βάσης…

H Mercedes-Benz συμπληρώνει σταδιακά το παζλ της νέας έκδοσης του Afflaterbach η οποία με αφετηρία την νέα A-Class θα αποτελέσει την πιο προσιτή επιλογή με τα διακριτικά AMG.

H γερμανική φίρμα αποκαλύπτει ορισμένες ακόμα πτυχές της νέας εισαγωγικής AMG έκδοσης η οποία θα αποκαλυφθεί στην προσεχή έκθεση του Παρισιού με «όχημα» την πεντάθυρη A-Class, αποτελώντας την πιο προσιτή πρόταση του Affalterbach.

Οι νέες εμφανίσεις της έκδοσης επιδόσεων αποκαλύπτουν την παρουσία μιας επιβλητικής αεροτομής στην κορυφή του πορτ μπαγκάζ, την στρογγυλή απόληξη του της εξάτμισης η οποία είναι δεδομένο ότι θα συνοδεύεται και μια δεύτερη στην αντίθετη πλευρά του πίσω τμήματος, ενώ το παζλ του πίσω τμήματος συμπληρώνει ο ανασχεδιασμένος αεροδυναμικός διαχύτης.

Στην όψη της Α 35 ξεχωρίζουν οι μεγαλύτερες και με περισσότερα πτερύγια εισαγωγές αέρα και η χαρακτηριστική «δίγραμμη» γρίλια μιας και το Affalterbach θα «φυλάξει» την Panamericana για τις ισχυρότερες AMG A 45, απλή και S οι οποίες αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους εντός του 2019.

Επί του παρόντος, η γερμανική φίρμα δεν έχει δημοσιοποιήσει στοιχεία για το εσωτερικό που δεν αναμένεται να έχει ριζικές διαφορές με εξαίρεση ένα σετ σπορ καθισμάτων για καλύτερη πλευρική στήριξη και φυσικά τις απαραίτητες σπορ πινελιές που θα υποδηλώνουν το δυναμικό χαρακτήρα της έκδοσης.

Σε ό,τι αφορά τον κινητήρα που θα κληθεί να στοιχειοθετήσει την ταυτότητα της ως δημιουργήματος του Affalterbach, πρόκειται για δίλιτρο turbο με ισχύ κοντά στους 300 ίππους και ο οποίος θα συνδυάζεται de facto με επτά σχέσεων διπλού συμπλέκτη και τετρακίνηση. Το παζλ θα συμπληρωθεί από μια αναβαθμισμένη ανάρτηση, ένα ισχυρότερο σύστημα πέδησης και βελτιώσεις στο πλαίσιο.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι αν και η AMG A35 θα κάνει πρεμιέρα με αφετηρία την πεντάθυρη έκδοση της A-Class σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να είναι διαθέσιμη και στην τετράθυρη εκδοχή του μοντέλου η οποία, στην απλή εκδοχή της,
θα πραγματοποιήσει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση επίσης στην έκθεση του Παρισιού.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024