Προσφυγή ο Πέτριτς κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Δυόμισι χρόνια, μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ο Πέτριτς ζητάει ενεργοποίηση ποινών κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για οφειλή 170.000 ευρώ
Στις 28 Μαΐου 2016 ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση ο Μλάντεν Πέτριτς. Κρέμασε μάλιστα τα παπούτσια του ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Ύστερα από σχεδόν δυόμισι χρόνια όμως δεν έχει εξοφληθεί από το Τριφύλλι με συνέπεια να καταθέσει προσφυγή την Παρασκευή 14/9.
Ο παλαίμαχος Κροάτης ζητάει από το Διαιτητικό Δικαστήριο να προχωρήσει σε ενεργοποίηση ποινών για οφειλή 170.000 ευρώ.
Η κίνηση του Πέτριτς έρχεται να προσθέσει ακόμη έναν «πονοκέφαλο» στους ανθρώπους του Τριφυλλιού, οι οποίοι ωστόσο αισιοδοξούν για εύρεση εξωδικαστικής λύσης μέσω διακανονισμού.
- Ο Λεμπρόν… σκέφτεται τους Χιτ του Γιάννη: «Οι τρεις ομάδες που εξετάζει για το επόμενο βήμα»
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pic)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442