Ο ενθουσιασμός για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό περικλείεται σε μία φράση: «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για τρεις μέρες, αφότου υπέγραψα». Τάδε έφη Λάζαρ Ραντζέλοβιτς σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο 21χρονος Σέρβος -που αγωνίζεται ως αριστερός winger- άφησε και ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει από δανεισμό μεσούσης της περιόδου. Θυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι τον αγόρασαν από την Ραντνίσκι και τον άφησαν εκεί για να… ψηθεί περισσότερο.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ραντζέλοβιτς «η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες έκανε λόγο για δανεισμό από έξι μήνες έως έναν χρόνο».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ούτε σε όνειρο δεν είχα δει ότι τον Σεπτέμβριο θα ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού. Δούλεψα πολύ σκληρά όλη τη σεζόν και μάλιστα το όνομά μου είχε ακουστεί για τον Ερυθρό Αστέρα ή την Παρτιζάν. Όταν μου παρουσιάστηκε η πρόταση από την Ελλάδα, τότε επέλεξα τον Ολυμπιακό, όπως θα έκανε ο καθένας στη θέση μου».

-Για την κλήση που δέχθηκε από τον μάνατζέρ του: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ξαφνικά. Με πήρε ο μάνατζέρ μου και είπε ότι αύριο πετάω για Ελλάδα και να υπογράψω στον Ολυμπιακό. Στην αρχή, νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Ωστόσο, γρήγορα κατάλαβα ότι μιλούσε σοβαρά για μεταγραφή».

-Για το τι είπαν οι φίλοι του όταν έμαθαν ότι θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό: «Κανείς δεν με πίστευε ότι θα πάω στον Ολυμπιακό. Για να είμαι ειλικρινής, ακόμη και σήμερα νομίζω ότι όλο αυτό ήταν ένα όνειρο που δεν έγινε πραγματικότητα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για τρεις ημέρες, αφότου υπέγραψα».

-Για το αν γνώρισε κάποιον από τον Ολυμπιακό: «Από την αρχή, ήξερα πως δεν θα μπορούσα να μείνω στην ομάδα, καθώς υπέγραψα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και το ρόστερ είχε κλείσει. Η συμφωνία έκανε λόγο για δανεισμό από έξι μήνες, έως έναν χρόνο, οπότε οι άνθρωποι της Ραντνίτσκι είπαν αμέσως το “ναι”. Δεν θα σήμαινε κάτι σε μένα να είμαι στις προπονήσεις για έξι μήνες, μέχρι να βρω τη θέση μου στο ρόστερ. Υπάρχει μία πιθανότητα να πάω στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο ή να συνεχίσω ως δανεικός, προκειμένου να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ με τα ερυθρόλευκα».

-Για το γεγονός ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Σερβία, παρ’ ότι έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό: «Ξέρω ότι θα έχω μεγάλη πίεση, καθώς θα πρέπει να δείξω ότι είμαι έτοιμος να πάω στον Ολυμπιακό. Μου αρέσει αυτό, καθώς είμαι από τους παίκτες που τους αρέσει η πίεση».