Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα κορυφαία γυμναστήρια του πλανήτη είναι στο Λονδίνο…

Τα κορυφαία γυμναστήρια του πλανήτη είναι στο Λονδίνο…

Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας να γυμνάζονται με «φόντο» το Mayfair, το Knightsbridge και άλλες περιοχές του Λονδίνου

Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας να γυμνάζονται με «φόντο» το Mayfair, το Knightsbridge και άλλες περιοχές του Λονδίνου. Η Βρεττανική πρωτεύουσα ναι, είναι αλήθεια, διαθέτει τα καλύτερα πλέον σύγχρονα γυμναστήρια στον κόσμο. (Κάποιες φορές αυτά συνδυάζονται και με luxury spa). Αυτά είναι λοιπόν τα επονομαζόμενα London’s elite gyms για perfect fit. Το “PILATES” βρίσκεται μέσα στο “Mandarin Oriental” και δημιουργήθηκε από την top στο … είδος Χόλι Χάντερ. Μέσα στα “Harrods”, βρίσκεται το “Harrods Wellness centre”. Ο καλύτερος συνδυασμός!

Shopping και μετά γυμναστική στα εμβληματικότερα πολυκαταστήματα του πλανήτη. Στην Mortimer Street, υπάρχει το VARIETY της Λουϊζα Ντρέηκ, η οποία έχει «ανακαλύψει» ένα φοβερό κοκταίηλ από άκρως αποτελεσματικές ασκήσεις για το χάσιμο των περιττών κιλών. Για τις Dancing Queens, η πρώην χορεύτρια του Μπρόντγουεη Άσλεϋ Γίτερ, έχει δημιουργήσει ένα ειδικό χώρο στην Great Portland Street. Όλοι αυτοί οι οποίοι επιθυμούν ένα πολύ γρήγορο αποτέλεσμα, υπάρχει το Fast and Furius στην Tottenham Court Road. Προτείνουμε επίσης το Backdrop, το Midfulness, το Team Work και βέβαια το γυμναστήριο (και Spa), το οποίο προτιμούν οι vips, που φθάνουν στο Λονδίνο από ολόκληρο τον κόσμο. Πρόκειται για το περίφημο, υπερπολυτελές “The Lanesborough Health Club & Spa”. Μέσα στο super luxury, πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο “The Lanesborough”…

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024