Χειροπέδες σε 276 άτομα τον Αύγουστο στη Δ. Αττική
Τα 276 άτομα κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα
Στη σύλληψη 276 ατόμων προχώρησε τον Αύγουστο η Αστυνομία στη Δυτική Αττική, στο πλαίσιο δράσεων που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.
Τα 276 άτομα κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα.
Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ελέγχθηκαν 12.536 άτομα, 7.005 οχήματα και 284 καταστήματα, ενώ προσήχθησαν 3.826 άτομα, εκ των οποίων, συνελήφθησαν 276. Τα 57 για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, 3 για ληστεία, 14 για κλοπές – διαρρήξεις, 21 για καταδικαστικές αποφάσεις, 7 για παράβαση του νόμου περί όπλων, 12 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, 1 για παραεμπόριο και 161 για διάφορα άλλα αδικήματα.
Παράλληλα, κατασχέθηκαν 200,2 γραμμάρια ηρωίνης, 147 γραμ. κοκαΐνης, 130,4 γραμ. κάνναβης, 46 ναρκωτικά δισκία, 1 όπλο, 7 μαχαίρια, 12.545 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 3.505 ευρώ και 3 οχήματα.
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα
- Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε χαντάκι – Είχε ταινία γύρω από τον λαιμό του
- Πάρτι του Τζόλη με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ (vids)
- Ο Μπράιαν Κοξ εξηγεί γιατί ζει χωριστά από τη σύζυγό του
- Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται…
- Χαράλαμπος Αθανασίου – Τάσος Χατζηβασιλείου: Nέα δικογραφία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή
- Αυτά είναι τα αξεσουάρ αυτοκινήτου που ίσως σου κοστίσουν ακριβά – Τι απαγορεύεται με τον νέο ΚΟΚ
- AI: Τι πρέπει να μάθουμε στα παιδιά για να είναι έτοιμα για ένα μέλλον που διαμορφώνεται απ’την τεχνητή νοημοσύνη;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442