Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φυτεία κάνναβης και μίνι οπλοστάσιο «ξέθαψαν» αστυνομικοί στην Πρέβεζα

Φυτεία κάνναβης και μίνι οπλοστάσιο «ξέθαψαν» αστυνομικοί στην Πρέβεζα

Συνελήφθη ένας 44χρονος

Οργανωμένη φυτεία κάνναβης με 44 δενδρύλλια, ένα πολεμικό όπλο Kalashnikov, ένα περίστροφο και μια σύλληψη, είναι το αποτέλεσμα αστυνομικής επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου το πρωί της Παρασκευής, σε χωριό του Σουλίου.

Στον εντοπισμό και στη σύλληψη του 44χρονου που καλλιεργούσε χασίς στην αυλή του σπιτιού του οδήγησαν οι μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών. Η φυτεία αποτελούνταν από συνολικά 44 δενδρύλλια κάνναβης, σε πλήρη ανάπτυξη, με ύψος που έφταναν έως τα 2,2 μέτρα, τα οποία και ξεριζώθηκαν. Στην αποθήκη του σπιτιού και μέσα σε τσιμεντένια κρύπτη, οι αστυνομικοί εντόπισαν το Κalashnikov με το γεμιστήρα του, καθώς και ένα περίστροφο.

Επίσης, σε διάφορους χώρους του σπιτιού βρέθηκαν 6 συσκευασίες με χασίς βάρους 264,5 γραμμαρίων, καθώς και 30 σφαίρες πολεμικού τυφεκίου, διαμετρήματος 7,62 mm.

Τα κατασχεθέντα όπλα και φυσίγγια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024