Χάνει την προετοιμασία της νέας σεζόν ο Ουέστμπρουκ
Πρόβλημα στο γόνατο για τον ηγέτη της Οκλαχόμα
Χωρίς τον μεγάλο ηγέτη της και πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν 2016-2017, Ράσελ Ουέστμπρουκ θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.
Ο 29χρονος γκαρντ υπεβλήθη σε επέμβαση αποκατάστασης στο γόνατό του, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται σε περίπου ένα μήνα.
Η αρθροσκόπηση που πραγματοποίησε έχει περισσότερο προληπτικό χαρακτήρα, καθώς μερικές ενοχλήσεις στο γόνατό του την περασμένη εβδομάδα ανησύχησαν το ιατρικό επιτελείο των Θάντερ.
Έτσι η Οκλαχόμα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του καλύτερού της παίκτη στα φιλικά, ενώ θα χρειαστεί αν γίνει «αγώνας δρόμου» από τον 29χρονο για να προλάβει την αρχή της σεζόν (16/10).
- Ο Φορλάν ανέλαβε την Ουρουγουάη μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ (pic)
- Ρόδρι: «Ο Λαμίν Γιαμάλ πρέπει να ηρεμήσει το άγχος του»
- Σίνερ για την κατάκτηση του Wimbledon: «Αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά, πέρασα μία δύσκολη περίοδο»
- Ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του Πουλακίδα
- Η Αργεντινή θα φορέσει στον ημιτελικό τη φανέλα του ιστορικού αγώνα με την Αγγλία το 1986 (vid)
- Τι είπε ο προπονητής των Καβαλίερς για το μέλλον του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Λάτσιο για Χάμες Ροντρίγκες μετά τις καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442