Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι εξηγήσεις για τον ιστορικό διασυρμό της Κροατίας

Οι εξηγήσεις για τον ιστορικό διασυρμό της Κροατίας

Τι δήλωσαν Ντάλιτς και Μόντριτς, μετά τη συντριβή 6-0 στο ματς με την Ισπανία για το Nations League

Από τον τελικό του Μουντιάλ (15/7) στον ιστορικό διασυρμό 6-0 από την Ισπανία (11/9)… 58 μέρες απείχε για την Εθνική Κροατίας το πικ της διαδρομής της (η κατάληψη της δεύτερης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο) από τη μεγαλύτερη σε έκταση ήττα της ιστορίας της στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων της στο Nations League.

«Ήμασταν πολύ καλοί για 20 λεπτά και είχαμε τρεις καθαρές ευκαιρίες. Μετά όμως τον τραυματισμό του Βρσάλκο εξαφανιστήκαμε από το γήπεδο. Δεν δείξαμε τίποτα. Δεν ήμασταν ούτε η σκιά της ομάδας μας» ανέφερε στο φινάλε ο προπονητής Ζλάτκο Ντάλιτς.

Από την πλευρά του ο αρχηγός Λούκα Μόντριτς σημείωσε πως «η Ισπανία είναι πάντα Ισπανία, αλλά εμείς δεν φτάσαμε καθόλου στο επίπεδο που θα έπρεπε να είμαστε. Είχαμε δύο ή τρεις ευκαιρίες για γκολ και δεν σκοράραμε, αλλά μετά το πρώτο γκολ της Ισπανίας… τεμπελιάσαμε με αποτέλεσμα να δώσουμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να μας τιμωρήσουν».
Σημειωτέον στη μαύρη βραδιά του Έλτσε ο Ιβάν Ράκιτιτς κατέγραψε την 100η συμμετοχή του στην Εθνική Κροατίας, ενώ ο Μάρκο Λιβάγια της ΑΕΚ χρησιμοποιήθηκε στο τελευταίο 20λεπτο, αφότου είχε διαμορφωθεί το 6-0.

Όσον αφορά τους Ισπανούς (για τους οποίους είχε τέσσερις ασίστ και ένα γκολ ο Ασένσιο) ξεκίνησαν με δύο στα δύο τις υποχρεώσεις τους στον 4ο όμιλο της League C, αφού είχε προηγηθεί και το διπλό (1-2) κόντρα στην Αγγλία στο Γουέμπεϊ. Η εποχή Λουίς Ενρίκε ανατέλλει με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024