Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σκουρτόπουλος: «Παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας»

Σκουρτόπουλος: «Παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με την Σερβία

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ θ’ αντιμετωπίσει αύριο την Σερβία στην δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για την σημαντική αναμέτρηση με τους Σέρβους.

Ο Σκουρτόπουλος δήλωσε πως περιμένει να γίνει σκληρό παιχνίδι, με σκοπιμότητες και δεν ανησυχεί για την ποιότητα της Εθνικής ομάδας, που είναι δεδομένη, αλλά για την αδυναμία του να προβλέψει ποια εικόνα θα εμφανίσει από τη στιγμή που δεν είχε χρόνο να προετοιμαστεί σωστά.

«Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει πολλές διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις. Έχει απουσίες, όπως και εμείς, αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο και έτσι περιμένουμε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Το πιο δύσκολο από τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής στα προκριματικά. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα έχει σκοπιμότητες. Εμείς έχουμε αβαντάζ λόγω νικών, αλλά το πρόβλημά μας είναι η προετοιμασία, καθώς έχουμε κάνει μόνο πέντε προπονήσεις και δύο φιλικά. Θα είναι σίγουρα θέμα διάθεσης και συγκέντρωσης. Αυτά είναι τα στοιχεία για να πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής. Και στη συνέχεια μίλησε:

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι. Είναι παιδιά που έχουν εμπειρία και έχουν παίξει πολλά φορές μαζί. Έχουμε κάνει μία μίξη παιδιών. Δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα στο κομμάτι συνεργασίας, καθώς είναι σε εξαιρετικό σημείο. Το κακό είναι ότι δεν μπορούμε να προβλέψουμε την εικόνα λόγω μικρού χρόνου προετοιμασίας. Αυτό βάζει ένα ερωτηματικό παραπάνω».

Για τα προβλήματα: «Όλοι έχουν τα ίδια προβλήματα. Και η Σερβία έχει έναν κορμό που παίζουν πολλά χρόνια μαζί. Σίγουρα θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, ειδικά στη άμυνα και περιμένουμε να πάει πολύ στο σουτ, που είναι το αβαντάζ τους. Εμείς θα έχουμε ένα focus στον Μπουρούση και τον Πρίντεζη στο ποστ».

Για τη δωδεκάδα: «Μετά την προπόνηση θα δούμε. Έχουμε κατασταλάξει σε κάποια πράγματα, αλλά θα δούμε μετά την προπόνηση».

Για τον κόσμο: «Είχαμε μία πετυχημένη παρουσία τον χειμώνα και ο κόσμος μας βοήθησε πολύ. Αύριο, κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο τον περιμένουμε να είναι κοντά για να πετύχουμε τη νίκη που σε μεγάλο ποσοστό θα μας εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο παγκόσμιο Κύπελλο».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024