Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποτάμι: Αλαζονική η στάση της ΝΔ - Ανάγκη για συνεννόηση στα θέματα ασφάλειας

Ποτάμι: Αλαζονική η στάση της ΝΔ – Ανάγκη για συνεννόηση στα θέματα ασφάλειας

Το Ποτάμι θεωρεί ότι η πρόταση για τη συγκρότηση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας υπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα της χώρας απ' ότι η δημιουργία ενός άλλου κυβερνητικού οργάνου

Στην πρότασή του για τη συγκρότηση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας με τη συμμετοχή και των πολιτικών αρχηγών της αντιπολίτευσης επιμένει το Ποτάμι.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Ποτάμι θεωρεί ότι αυτό υπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα της χώρας απ’ ότι η δημιουργία ενός άλλου κυβερνητικού οργάνου. Καλεί δε, τα υπόλοιπα κόμματα να ανταποκριθούν θετικά και επικρίνει την αποχώρηση της ΝΔ από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, τονίζοντας «ακόμη περισσότερο την ανάγκη καλλιέργειας κλίματος συνεννόησης στα μείζονα εθνικά θέματα με συμμετοχή και της αντιπολίτευσης.

Σε δήλωσή του, ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος μετέχει ως εκπρόσωπος του Ποταμιού στο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής σημειώνει πως «η πρόταση του Ποταμιού για τη δημιουργία Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΣΕΑ) έχει ως βασικούς στόχους τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, τον αποτελεσματικό συντονισμό και τη διακομματική συνεννόηση στα ζητήματα εθνικής ασφάλειας».

«Η αλαζονική, για επικοινωνιακούς λόγους, αποχώρηση της ΝΔ από το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, κατά τη συζήτηση σύστασης Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΣΕΑ), μετά την πρόταση του Ποταμιού, προκαλεί θλίψη και ανησυχία. Επιβεβαιώνει, παράλληλα, την αναγκαιότητα καλλιέργειας κουλτούρας συνεννόησης και συναίνεσης στα μείζονα εθνικά θέματα της εξωτερικής πολιτικής και της ασφάλειας» καταλήγει.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024