Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σιμεόνε: Είμαστε πιο κοντά στη Ρεάλ, μετά την αποχώρηση Ρονάλντο

Σιμεόνε: Είμαστε πιο κοντά στη Ρεάλ, μετά την αποχώρηση Ρονάλντο

Οι δηλώσεις του Σιμεόνε για τη Ρεάλ και τα «καρφιά» του για την απουσία των Γκριεζμάν και Όμπλακ από τις υποψηφιότητες των κορυφαίων

Το κλείσιμο της ψαλίδας ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη μεταγραφή τού Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, διαπίστωσε ο ο Ντιέγκο Σιμεόνε μιλώντας στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα El Partidazo Cope.

«Με την αναχώρηση του Ρονάλντο είμαστε πολύ πιο κοντά στην ποιότητα της Ρεάλ Μαδρίτης. Βλέπω την Ατλέτικο πάντα κοντά στην επιτυχία. Είμαστε υποψήφιοι για τον ισπανικό τίτλο, όσο η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ σκοντάφτουν. Ξεκινήσαμε από την τρίτη θέση για να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε πρώτοι», δήλωσε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Παράλληλα, ο Αργεντινός κλήθηκε να σχολιάσει και την απουσία των Ομπλακ και Γκριεζμάν από τις υποψηφιότητες για τα βραβεία του καλύτερου τερματοφύλακα και του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο αντίστοιχα ρίχνοντας τα «καρφιά» του.

«Ο Όμπλακ είναι από τους τρεις πρώτους στον κόσμο. Το να μην είναι ένας από τους υποψηφίους δίνει μόνο λιγότερη αξιοπιστία στο βραβείο. Ο κόσμος μιλάει για τον Όμπλακ ως τον καλύτερο. Η κατάσταση του Γκριεζμάν, επίσης, δεν έχει καμία εξήγηση. Κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Ευρωπαϊκό Super Cup, το Europa League, ήταν ο καλύτερος παίκτης στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτή τη σεζόν, ήταν αναμφισβήτητα ο καλύτερος στον κόσμο. Λυπάμαι και είμαι απογοητευμένος γιατί τα παιδιά είχαν μια υπέροχη σεζόν».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024