Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Στον Παναθηναϊκό δεν κάνουν μεγάλα σχέδια για τον Γενάρη, διότι όλα μπορούν να ανατραπούν μέρα με τη μέρα. Ένας αμυντικός, όμως, θα ήταν προτεραιότητα αν μπορούσαν αύριο κιόλας να πάρουν παίκτη
Διακοπή για την Εθνική ομάδα με το καλημέρα κι όπως συνηθίζεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, γράφονται και κάποια ονόματα για τον Γενάρη. Δεν θα μπορούσαν να απέχουν από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!