Η ΑΕΚ έχει διαθέσει μέχρι σήμερα 14.267 εισιτήρια διαρκείας, με τους κιτρινόμαυρους να εκφράζουν την ικανοποίηση τους για τον συγκεκριμένο αριθμό. Θυμίζουμε μάλιστα πως πρόκειται για ρεκόρ πενταετίας για την Ένωση.
Το 2013 η ΑΕΚ είχε πουλήσει κάτι παραπάνω από 12.000 διαρκείας και δεν έπιασε ξανά αυτόν τον αριθμό. Ωστόσο φέτος, τον ξεπέρασε για τα καλά!
Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η ΑΕΚ, συνολικά πωλήθηκαν 14.267 εισιτήρια διαρκείας, με τον κόσμο της ομάδας να δείχνει δυναμικά τη στήριξή του προς την πρωταθλήτρια. Που πέρα από την κατάκτηση του τίτλου, επέστρεψε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ μετρά αντίστροφα και για την επιστροφή στο «σπίτι» της, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κάτι που αναμφίβολα έπαιξε τον ρόλο του για να φτάσουμε σε αυτό το ρεκόρ.
Η ΑΕΚ ευχαρίστησε τον κόσμο για αυτή του στήριξη, αναφέροντας σε μήνυμά της στα social media τα εξής: «Η μεγαλύτερη με διαφορά επίδοση στην πενταετία της αναγέννησης! Με αύξηση 68,8% σε σχέση με πέρυσι! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανταπόκριση, την πίστη και την αφοσίωση στην πρωταθλήτρια Ελλάδας!».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
Με μόλις οκτώ παίκτες θα παραταχθεί η Μονακό στο ΟΑΚΑ για το νοκ-άουτ παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in της Euroleague (21/4, 21:00).