Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι δανειστές θα δείξουν κατανόηση για τις συντάξεις, εκτιμά ο Κουβέλης

Οι δανειστές θα δείξουν κατανόηση για τις συντάξεις, εκτιμά ο Κουβέλης

Περισσότερο από αισιόδοξος εμφανίστηκε ο υπουργός Ναυτιλίας για το θέμα των συντάξεων, υποστηρίζοντας ότι και οι δανειστές δεν θα έχουν αντίρρηση να μην περικοπούν

Τη βεβαιότητα ότι οι δανειστές δεν θα έχουν καμία αντίρρηση για την αναστολή της περικοπής των συντάξεων εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης.

Ο κ. Κουβέλης μιλώντας στον Ρ/Σ Alpha δήλωσε ότι «είναι περισσότερο από αισιόδοξος ότι δε θα μειωθούν οι συντάξεις και ότι οι δανειστές δεν θα έχουν αντίρρηση. Αντιθέτως θα δείξουν κατανόηση, αφού πρόκειται για ρύθμιση και όχι για διαρθρωτική αλλαγή, στο μέτρο που υπάρχουν τα χρήματα.»

Αναφερόμενος στο επιχείρημα της Ν.Δ. ότι έχει φέρει τροπολογία για τη μη μείωση των συντάξεων ο κ. Κουβέλης είπε ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση αναγκάστηκε να φέρει την τροπολογία αυτή, με δεδομένη την πρόθεση της κυβέρνησης να μη μειώσει τις συντάξεις. Αυτή την στάση όμως θα πρέπει να την κρίνει κανείς με βάση τη γενικότερη στάση της ΝΔ στις εργασιακές σχέσεις και το ασφαλιστικό σύστημα, ζητήματα για τα οποία δεν μιλάει καθόλου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αν ο πρωθυπουργός δεν εξήγγειλε αυτά τα μέτρα σκεφτείτε τι ορυμαγδός αντιπολιτευτικού λόγου θα είχε ξεσηκωθεί».

Ερωτηθείς για το εάν η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει τη διαφθορά και ειδικότερα αναφερόμενος στις υποθέσεις της NOVARTIS και του ΚΕΕΛΠΝΟ, σημείωσε:«Υπάρχει το σύστημα της σιωπής και της αποσιώπησης όλων αυτών των σκανδάλων. Με αυτό το σύστημα και με προστατευτικό θεσμό τη Δικαιοσύνη, συγκρούεται η κυβέρνηση με αυτούς τους μηχανισμούς.. Όλες αυτές οι υποθέσεις-και εκτιμώ κάποιες από αυτές πολύ γρήγορα – θα οδηγηθούν στην κρίση της Δικαιοσύνης».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024