Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Προληπτική επίδειξη καταστολής στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

ΝΔ: Προληπτική επίδειξη καταστολής στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Ο πρωθυπουργός έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και μαζί του αναχώρησαν και οι μετακινούμενες αστυνομικές διμοιρίες οι οποίες προέβησαν σε μια πρωτοφανή επίδειξη προληπτικής καταστολής αναφέρει η ΝΔ

«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και μαζί του αναχώρησαν και οι μετακινούμενες αστυνομικές διμοιρίες οι οποίες προέβησαν σε μια πρωτοφανή επίδειξη προληπτικής καταστολής» αναφέρει η Διοικούσα Επιτροπή νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας προσθέτοντας ότι «αυτό που μένει ως ανάμνηση είναι τα δακρυγόνα που διέλυσαν το ειρηνικό κι απόλυτα ελληνικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι αυτή που υπέγραψε την αναγνώριση εθνότητας δια της αναγνώρισης της ιθαγένειας και της γλώσσας των γειτόνων και τώρα η κυβέρνηση αυτή δεν ανέχεται καμία κριτική», τονίζει η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει: «Ο αυταρχισμός, η βία, τα χημικά και η απαγόρευση της ελευθερίας της έκφρασης δεν αξίζουν στους Θεσσαλονικείς, όπως δεν αξίζουν σε κανέναν ελεύθερο άνθρωπο. Και βέβαια δεν έχουν καμία σχέση με τη Δημοκρατία και την κανονικότητα μιας ευρωπαϊκής κοινωνίας. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι πεδίο βολής και δεν ανέχεται καμία εξουσιαστική διάθεση κανενός και κανέναν αυταρχισμό. Αν αυτά, τα ελάχιστα κι αυτονόητα, δεν μπορούν να τα διασφαλίσουν η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης και ο δήμαρχος της πόλης, είναι σαφές ότι, πολύ σύντομα, ο λαός, με την ψήφο του, θα τα αλλάξει όλα, θα τους αλλάξει όλους και στην πόλη και στην Ελλάδα».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024