Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ και Λιβάγια βγήκαν εξίσου κερδισμένοι

ΑΕΚ και Λιβάγια βγήκαν εξίσου κερδισμένοι

Η Ένωση έχει στηρίξει τον Κροάτη φορ κι αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην «εκτόξευση» του διεθνούς στράικερ

Η αγωνιστική «εκτόξευση» του Μάρκο Λιβάγια είναι διαρκής και πιθανότατα ακόμα δεν έχει φτάσει στο πικ της. Ο Κροάτης φορ πέρα από τα γκολ και τις μεγάλες εμφανίσεις του με τα Κιτρινόμαυρα, βρίσκεται πλέον και στις κλήσεις της εθνικής Κροατίας. Της φιναλίστ του Μουντιάλ στην οποία δεσπόζουν παίκτες όπως ο Μόντριτς, ο Πέρισιτς, ο Πιάτσα. Πλέον και ο Λιβάγια.

Η πορεία της Ένωσης και του Λιβάγια δείχνει άρρηκτα συνδεδεμένη και σίγουρα ανοδική. Ή μάλλον κάτι παραπάνω από ανοδική. Σε αυτό το διάστημα η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα, έκανε μια εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη, έφτασε στον τελικό του κυπέλλου, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League.

Ο 25χρονος φορ έχει βρει στην ΑΕΚ το περιβάλλον που αναζητούσε για χρόνια. Μια ομάδα που τον στηρίζει, έναν κόσμο που τον λατρεύει και ρόλο-κλειδί σε έναν σύλλογο που πρωταγωνιστεί. Στοιχεία που του επέτρεψαν να δείξει το ταλέντο του και να μετατραπεί στον ηγέτη της Ένωσης.

Τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον Λιβάγια, αυτό τους το… αντάμωμα πριν από περίπου ένα χρόνο, λειτούργησε εξαιρετικά. Γι’ αυτό και οι δύο πλευρές κοιτάζουν το μέλλον από την ίδια οπτική. Χωρίς καν να υπάρχει ως η σκέψη το να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Κάτι που αποδείχθηκε και από την απόφαση της ΑΕΚ να απορρίψει την εξαιρετική πρόταση που έφτασε στα γραφεία της για τον Κροάτη φορ πριν από μερικές εβδομάδες, από ομάδα της Ιταλίας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024