Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κεφαλογιάννη: Κανείς δεν πρόκειται να πιστέψει και πάλι τον Τσίπρα

Κεφαλογιάννη: Κανείς δεν πρόκειται να πιστέψει και πάλι τον Τσίπρα

«Θα τάξει στους πάντες τα πάντα, θα θυμηθεί την παρωδία του προγράμματος της Θεσσαλονίκης και θα επιστρέψει στην Αθήνα πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα αλλάξει την εικόνα της κυβέρνησης. Είναι όμως γελασμένος» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ

Σκληρή κριτική κατά του Αλέξη Τσίπρα, για τις υποσχέσεις του κατά τη 83η ΔΕΘ, άσκησε η βουλευτής Α’ Αθηνών και τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, λέγοντας ότι «ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι θα ακολουθήσει και πάλι τον δρόμο των ανεφάρμοστων υποσχέσεων, του άκρατου λαϊκισμού και της ανερμάτιστης παροχολογίας».

«Θα τάξει στους πάντες τα πάντα, θα θυμηθεί την παρωδία του προγράμματος της Θεσσαλονίκης και θα επιστρέψει στην Αθήνα πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα αλλάξει την εικόνα της κυβέρνησης. Είναι όμως γελασμένος. Κανείς δεν πρόκειται να τον πιστέψει και πάλι» συμπληρώνει.

Μιλώντας στο Kontra News, η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμπληρώνει ότι «τον περιμένει η ηχηρή απάντηση στις προσεχείς εθνικές εκλογές».

Υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πορεύεται χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο για την επόμενη ημέρα και την κατηγορεί ότι καλλιεργεί ένα επικίνδυνο fake αφήγημα, ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα μας μετά την 21η Αυγούστου. «Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο» σημειώνει.

Η κ. Κεφαλογιάννη επισημαίνει ότι «όσο πιο γρήγορα φύγει αυτή η κυβέρνηση, τόσο πιο γρήγορα θα μπει η χώρα σε μια τροχιά ρεαλισμού και επαφής με την πραγματικότητα» λέγοντας ότι δεν μπορεί η Πορτογαλία σήμερα να δανείζεται με επιτόκιο κάτω του 2%, και η Ελλάδα να είναι πάνω από 4,5%. «Αυτή και μόνο είναι η απόδειξη της πλήρους αποτυχίας του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης του» συμπληρώνει.

Τέλος σχολιάζοντας τον πρόσφατο ανασχηματισμό υπογραμμίζει ότι ο πρωθυπουργός δημιούργησε ένα κολάζ χωρίς καμία συνοχή. «Δημιούργησε μια κυβέρνηση, χωρίς κανένα ιδεολογικό πρόσημο, χωρίς καμία στόχευση, που θυμίζει όλες τις παθογένειες της Μεταπολίτευσης».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024