Το περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της περιήγησής του στη ΔΕΘ.
Εκεί τον υποδέχθηκαν η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα, καθώς και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Άρης Ανδρικόπουλος.
Ο πρωθυπουργός έφτασε στο περίπτερο, με εμφανώς χαλαρή διάθεση, και αμέσως είπε στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.: «Δεν έχεις παράπονο. Το υπουργείο ομόρφυνε!».
Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τις υπουργούς παρακολούθησαν επίδειξη από τα ΕΚΑΜ και έπειτα φωτογραφήθηκαν μαζί τους.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»