Δυναμικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία παρά τα επεισόδια
Πολίτες από τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας διαδηλώνουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, παρά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώνονται από νωρίς το απόγευμα
Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού για τα εγκαίνια της 83ης ΔΕΘ. Η διαδήλωση συνεχίζεται παρά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώνονται από νωρίς το απόγευμα.
Κρατώντας ελληνικές σημαίες και πανό με μηνύματα όπως «Μακεδονία, Γη Ελληνική» πολίτες από τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας διαδηλώνουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας σε μια συγκέντρωση στην οποία υπάρχουν κεντρικές ομιλίες αλλά μόνο τραγούδια και συνθήματα.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.