Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ν.Ψυχικό: Πού εστιάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του φαρμακοποιού

Ν.Ψυχικό: Πού εστιάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του φαρμακοποιού

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο ο άγνωστος δράστης να γνώριζε το θύμα, αφού ο τελευταίος μόλις τον είδε μάλλον επιχείρησε να ανοίξει το παράθυρο της πόρτας του οδηγού για να του μιλήσει

Πληροφορίες για σημαντικές οικονομικές διαφορές που είχε ο 57χρονος φαρμακοποιός Β.Φ. που δολοφονήθηκε το πρωί του Σαββάτου, την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το κλειστό γκαράζ του σπιτιού του στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα στο Νέο Ψυχικό, εξετάζει η Ελληνική Αστυνομία.

Ένας άγνωστος πλησίασε πεζός τον άτυχο φαρμακοποιό που διατηρούσε καταστήματα στην λεωφόρο Κατεχάκη και σε γύρω περιοχές και τον πυροβόλησε με περίστροφο δύο φορές κι έσπευσε να εξαφανισθεί. Όμως η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο ο άγνωστος δράστης να γνώριζε το θύμα, αφού ο τελευταίος μόλις τον είδε μάλλον επιχείρησε να ανοίξει το παράθυρο της πόρτας του οδηγού για να του μιλήσει.

Από την ΕΛ.ΑΣ. ερευνώνται αρχικές πληροφορίες για σημαντικό οικονομικό χρέος που είχε πιθανόν ο 57χρονος σε ιδιώτες αλλά και διαμάχη που σχετίζεται με κατασκευή κι αγοραπωλησία ακινήτου. Χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχουν σαφή και επιβεβαιωμένα στοιχεία. Στενοί συγγενείς του στις αρχικές αναφορές τους στην ΕΛ.ΑΣ. είπαν ότι δεν είχε δεχθεί οποιαδήποτε απειλή. Όμως περισσότερες διευκρινίσεις αναμένεται να ζητηθούν κι από άλλα πρόσωπα, τις επόμενες ημέρες.

Από την άλλη πλευρά, ο 57χρονος φερόταν να ήταν απολύτως συνεπής στις επαγγελματικές συναλλαγές του αλλά και σε οτιδήποτε που σχετιζόταν με εισφορές με το δημόσιο κλπ. Ακόμη, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και νομικοί επισήμαναν ότι ο 57χρονος δεν είχε καμιά σχέση με την υπόθεση Novartis αλλά και με την πρόσφατη υπόθεση της «μαφίας των φαρμάκων», καθώς κι ότι ουδέποτε είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για οποιοδήποτε αδίκημα.

Επιπλέον δεν φαίνεται να είχε δημιουργηθεί πρόβλημα τριβής στο οικογενειακό περιβάλλον του. Χωρίς όμως η ΕΛ.ΑΣ. να μπορεί ακόμη να αποκλείσει οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Με στελέχη των διωκτικών αρχών να μιλούν για «κίνητρο που δεν μπορεί να προσδιορισθεί στην αρχική φάση των ερευνών, ενώ ίσως υπάρχουν κι άγνωστοι αστάθμητοι παράγοντες». Με την ΕΛ.ΑΣ. να επιχειρεί να συγκεντρώσει στοιχεία από το κινητό του θύματος, από τις σαρώσεις κλήσεων, από κάμερες που καλύπτουν το σημείο άφιξης και διαφυγής του δράστη κι άλλα δεδομένα.

Ερευνώνται ακόμη μαρτυρίες ότι ο δράστης μετά την διαφυγή του επιβιβάσθηκε σε ΙΧ κι απομακρύνθηκε και υπάρχει σχετική αναζήτηση καταγραφών.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024