Πράσινη θύρα στο Περιστέρι, τα έσοδα στους πυρόπληκτους
Εκδοτήριο και για τους φιλοξενούμενους θα λειτουργήσει στο φιλικό Ατρόμητος - Παναθηναϊκός (8/9) με τα έσοδα να διατίθενται στους πυρόπληκτους στο Μάτι
Ο σκοπός είναι ιερός, οπότε δεν τίθεται θέμα απαγόρευσης μετακίνησης. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι στο φιλικό του Σαββάτου (8/9, 19:00) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα λειτουργήσει και εκδοτήριο για τους φιλοξενούμενους. Τα έσοδα άλλωστε από τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατεθούν στους πυρόπληκτους στο Μάτι.
Στο αγωνιστικό σκέλος ο Γιώργος Δώνης θα έχει την ευκαιρία να «σεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των Φεντερίκο Μακέντα και Νίκου Βέργου, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής απέναντι στην ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στο φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο το προσεχές Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, θα υπάρχει εκδοτήριο στη θύρα 5 για διάθεση εισιτηρίων. Υπενθυμίζεται ότι τα έσοδα από τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατεθούν στους πυρόπληκτους στο Μάτι Αττικής».
- Τα ολιγόλεπτα πονταρίσματα ενισχύουν τη… μανία με τα κρυπτονομίσματα
- Τραμπ για Ιράν: Είμαστε καλοί που δεν τους καταστρέψαμε εντελώς τη χώρα – Θα τους χτυπήσουμε σκληρότερα
- Γιατί ο Σιμεόνε ξέσπασε κατά των μέσων ενημέρωσης
- The Expla-in Project| ΠΑΣΟΚ: Πώς η δήλωση Ντίλιαν για τις υποκλοπές αλλάζει τα δεδομένα
- Η κυβέρνηση Τραμπ κυνηγά τον διοικητή της Fed δικαστικά για να… ρίξει τα επιτόκια
- Grand Prix: Αναβάλλονται λόγω του πολέμου οι αγώνες της Formula 1 σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία

