Τη διαθεσιμότητα του στην ΑΕΚ έκανε γνωστή ο Μιγκέλ Βελόσο. Ο Πορτογάλος μέσος πο αποδεσμεύτηκε από τη Τζένοα αν και «ακούστηκε» το καλοκαίρι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ παραμένει ελεύθερος μέχρι και τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου.
Με την «ένωση» να έχει εξασφαλίσει μια θέση στους ομίλους του Champions League και να μην ενισχύεται στον χώρο του κέντρο, ο 32χρονος υπενθύμισε στους «κιτρινόμαυρους» πως παραμένει χωρίς συμβόλαιο.
Αν και οι απαιτήσεις του είναι ιδιαίτερα υψηλές (πλησιάζουν το 1 εκατ. ευρώ), πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που επί σειρά ετών αγωνιζόταν στο κορυφαίο επίπεδο περνώντας από Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Τζένοα και Δυναμό Κιέβου, ενώ είναι και 56 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.
Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται οποιαδήποτε κίνηση της ΑΕΚ, ακθώς η υπογραφή ελεύθερων παικτών για τις ελληνικές ομάδες λήγει στις 15/9.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.