Στο ισχίο τραυματίστηκε την Τετάρτη ένας 23χρονος ναυτικός, έπειτα από πτώση στο μηχανοστάσιο του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ», που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Χίο προς τη Μυτιλήνη.
Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ο 23χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ», όπου νοσηλεύεται.
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).