Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μονόδρομος η ανανέωση του Σιμόες

Μονόδρομος η ανανέωση του Σιμόες

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες ήρθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, με την Ένωση να συζητά με την πλευρά του παίκτη προ ημερών για τους όρους της νέας συμφωνίας τους. Παρότι deal δεν υπήρξε, όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί άμεσα

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες ήρθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, με την Ένωση να συζητά με την πλευρά του παίκτη προ ημερών για τους όρους της νέας συμφωνίας τους. Παρότι deal δεν υπήρξε, όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί άμεσα.

Η ΑΕΚ δεν έχει σκοπό να αφήσει την υπόθεση του Πορτογάλου μέσου ανοικτή για καιρό και άμεσα, θα καθίσει ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων με την πλευρά του ώστε το ζήτημα να τελειώσει. Ο Σιμόες είναι άλλωστε από εκείνες τις περιπτώσεις παικτών, που το «ουδείς αναντικατάστατος» δεν ισχύει. Η ΑΕΚ δεν έχει το περιθώριο να χάσει τον έμπειρο χαφ, για μια σειρά από λόγους.

Πέρα από τα καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, ο Σιμόες είναι ένας παίκτης με ξεχωριστή προσωπικότητα. Ένας από τους αρχηγούς της ομάδας που η παρουσία του στα αποδυτήρια, κρίνεται απαραίτητη. Μια ενδεχόμενη απώλειά του θα μπορούσε να διαταράξει τις ισορροπίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που ίσως να μην μπορούν να εκτιμηθούν αυτή τη στιγμή.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου χαφ δείχνει μονόδρομος για την ΑΕΚ. Ο Σιμόες που βρίσκεται στην Ένωση από το 2015 θέλει το τελευταίο, μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Ένα συμβόλαιο που το αξίζει και που η Ένωση, όλα δείχνουν πως θα του προσφέρει. Προκειμένου να «δέσει» τον Σιμόες και μετά το καλοκαίρι, ανταμείβοντάς τον παράλληλα για την προσφορά του στον σύλλογο. Που είναι πολύ σημαντική και με σταθερή διάρκεια.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024