Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το θέμα των χρεών της ΝΔ επαναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

Το θέμα των χρεών της ΝΔ επαναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, «ο Κ. Μητσοτάκης οφείλει άμεσα να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την εκδίκαση της αγωγής που είχε καταθέσει η Τράπεζα Πειραιώς για μη εξυπηρετούμενα δάνεια πολλών εκατομμυρίων ευρώ». Επίθεση σε Αδ. Γεωργιάδη

Για «εύλογα ερωτηματικά» προς την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «η οποία, ως συνήθως, τηρεί σιγή ιχθύος» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας δημοσιεύματα αναφορικά με την καταδικαστική απόφαση κατά της Νέας Δημοκρατίας για τα δάνειά της στην Τράπεζα Πειραιώς.

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει άμεσα να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την εκδίκαση της αγωγής που είχε καταθέσει η Τράπεζα Πειραιώς για μη εξυπηρετούμενα δάνεια πολλών εκατομμυρίων ευρώ που είχε συνάψει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη συγκεκριμένη τράπεζα. Σημειώνεται δε, πως το συνολικό πόσο που οφείλει η ΝΔ στις τράπεζες υπερβαίνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ».

Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, «η συγκεκριμένη εξέλιξη αναδεικνύει το μέγεθος της διαπλοκής του παλαιού πολιτικού συστήματος με το τραπεζικό σύστημα, αλλά και το μέγεθος της υποκρισίας και του θράσους της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ. Πόσες φορές αλήθεια έχουμε ακούσει από τον κ. Μητσοτάκη να μιλά για τη διαφάνεια στα οικονομικά της ΝΔ; Και πόσες ακόμα να διατείνεται ότι θα σώσει τη χώρα ο αρχηγός ενός χρεοκοπημένου οικονομικά κόμματος; Οι πολίτες ζητούν συγκεκριμένες απαντήσεις για τα φέσια της ΝΔ και πώς αυτά θα εξοφληθούν» καταλήγει η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προκλητικός ο Γεωργιάδης»

Με αφορμή τη δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη, στο Ραδιόφωνο 24/7, πως τα δάνεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να διαγραφούν με βάση το νόμο Κατσέλη, ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει επίθεση στον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

«Επιτέλους, βρέθηκε κάποιος να σπάσει τη σιωπή της Νέας Δημοκρατίας σε ό,τι αφορά τα υπέρογκα χρέη του κόμματος προς τις τράπεζες. Κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον λαλίστατο αντιπρόεδρο της, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος επανέλαβε την προκλητική θέση για τη διαγραφή των χρεών της ΝΔ, την οποία είχε διατυπώσει για πρώτη φορά το 2015» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Οφείλει να δώσει εξηγήσεις τόσο για τα χρέη της ΝΔ όσο και για το αν υιοθετεί τις απαράδεκτες δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη περί διαγραφής χρεών του κόμματος του, οι οποίες προσβάλλουν ευθέως ολόκληρη την κοινωνία. Έχει σκοπό άραγε ο πρόεδρος της ΝΔ να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του πρόταση για διαγραφή κομματικών χρεών;» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024